COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Le Havre - Portsmouth on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.

Le Havre - Portsmouth lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price

Le Havre Portsmouth lautta arvostelut

 • "Arvioni"

  1. Sinun täytyy päättää, miksi kutsua itseänne. Emme nähneet missään lauttasatamassa ”LD Linesin" viittoja, mikä oli huolestuttavaa 8h ajomatkan läpi Ranskan jälkeen. Muut matkustajat jonossa kertoivat että nimenne on itse asiassa DFDS, jonka viittoja löytyi matkalta. Paluumatkallamme Portsmouthissa mainitsimme tästä erittäin hyödylliselle englantilaiselle toimihenkilölle joka ohjasi ihmisiä oikeaans uuntaan, ja hän sanoi, että olisi jo aika vetää suorempi linja; osoittaen sekä DFDS:n että LD:n logoja työvaatteissaan, hän sanoi kuivasti, että hän tuskin tiesi, kenelle hän työskenteli. Brändäys on tärkeä tekijä kaupallisessa maailmassa, ja sen puute on antanut erittäin huonon ensivaikutelman, eikä synnyttänyt luottamusa kykyynne suorittaa. Kun se on poissa alta, henkilökuntanne oli aina kohtelias ja avulias ja meidän hyttimme ja vuodevaatteemme olivat puhtaat. Menomatkalla ilmastoinnin ohjain ja grilli oli rikki ja löysä, mutta onnistuimme säätämänä sitä silti. Tarvitsimme pistorasiaa englantilaisille lääketieteellisille laitteille, ja totesimme, ettei hytin ranskalainen pistorasia hyväksy munatuomaamme perus Ranska-UK muunninta. Vastaanoton henkilökunta lainasi meille yhden heidän, ja se oli OK. Teidän tulisi kuitenkin puuttua tähän erikoiseen poikkeukseen. Menomatkalla suurin kritiikkimme kohdistui ruokaan. Ensimmäinen pettymys oli, että ruokalistan karitsa ei ollut saatavilla, joten jouduimme valitsemaan jotain muuta. Sitten, siitä huolimatta, että olimme ensimmäisiä ravintolan jonossa, ruoka oli vain haaleaa, ja jouduimme käyttämään mikroa kauan saadaksemme sen hyväksyttävään lämpötilaan. Paluumatkalla otimme omat eväät mukaan jottein meidän täytynyt mennä ravintolaan. Vaikka haluaisin suositella tätä alusta ystäville, neuvoisin heitä huonosta viitoituksesta ja kehottaisin heitä tuomaan oman ruokansa.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Le Havre - Portsmouth - Le Havre - heinäkuu 2013"

  Varauksemme meni sujuvasti - oli tärkeä saada varata netissä ja kaikki meni ongelmitta. Paluumatkamme (Portsmouth - Le Havre) oli erityisen mukava koska varasimme hytin ja olimme tyytyväisiä sen laatuun. Tekisimme saman ehdottomasti uudelleen tulevaisuudessa, sillä ruuhkaisella laivalla voi olla vaiekaa löytää istumapaikkoja. Laiva oli todella puhdas ja henkilökunta ystävällinen.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein hyvä tosiaankin"

  Oikein mukava, todella pehmeä ylitys, täysin puhdas lautta, mahtava palvelu. Kaikkein tärkeintä: täsmällinen.

  'Normandie Express' travelled on Normandie Express

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Norman Voyager"

  Meillä oli erinomainen matka Le Havresta Portsmouthiin kello 17.00 lautalla. Automaattinen rekisterikilven tunnustaminen sisäänkirjautumisen yhteydessä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tulostaa varausvahvistustasi jos varaat netissä lomalla ollessasi, niin kuin me teimme. He tiesivät tarkalleen, keitä olimme kun saavuimme. Varasimme sisähytin joka oli tilava, erittäin puhdas ja mukava. Viereisessä hytissä oli hyvin meluisa ryhmä, mutta seinät olivat riittävän äänieristettyjä leikatakseen äänet hyväksyttävälle tasolle: erinomainen ominaisuus. Ainoa valitus on, että 30 minuuttia Plymouthiin saapumisen jälkeen "kohdelkaa heitä kuin lampaita" mentaliteetti alkoi ja meidät paimennettiin ulos hytistä ja jouduimme seistä jonossa ja odottaa loputtomalta tuntuvatn ajan päästäksemme autollemme. Tämä tehdään oletettavasti leikkaamaan puhdistus- ja läpimenoaikakustannuksia, mutta se todella vie hohdon muuten erittäin hyvästä kokemuksesta. Kun yölautta matkustaa läpi koko yön, varmasti he voisivat muuttaa aikataulua ja lähteä 30 min myöhemmin välttääksen tämän epäkohdan?

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Le Havre satamaan Portsmouth

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Le Havre Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Le Havre Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Le Havre opas

Le Havre on kaupunki ja satama joka sijaitsee Haute-Normandian alueella Pohjois-Ranskassa Seine joen suistossa. Marseillen sataman jälkeen Le Havre on Ranskan toiseksi suurin satama ja suurin konttisatama. Le Havre oli erittäin pahoin vaurioitunut toisen maailmansodan aikana, ja suuria osia uudesta kaupungista on suunnitellut arkkitehti Auguste Perret on sodanjälkeisen aikana. Le Havren moderni arkkitehtuuri on erilaista kuin missään muussa kaupungissa Ranskassa - ja voi vaikuttaa pikemminkin "brutaalilta" niille, jotka eivät ole pidä sodanjälkeisestä arkkitehtuurista. Kaupungissa on kuitenkin joitakin mielenkiintoisia ja huomionarvoisia rakennuksia, ja käynti on suositeltavaa. Huomaa, että kaupungin saneeraus on niin huomattava, että kaupunki on nyt nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi.

Satamassa on kaksi lauttaterminaalia. Terminal de Grand Bretagne (British Terminal) on palvelee lauttamatkoja. Terminal Irelande (Irish Terminal) on nyt lopettanut palvelut Irlantiin. Sataman palveluihin kuuluu matkailuneuvonta Boulevard Clémenceau ja kahvila, lähikauppa ja valuutanvaihto. LD Lines purjehtii päivittäin Portsmouthiin, lähtien Le Havresta klo 17.00 kuuden tunnin matkalle. Matkustajien tulee saapua terminaalin vähintään 60 minuuttia ennen lähtöaikaa (90 minuuttia jos matkustat lemmikkien kanssa tai olet liikuntarajoitteinen).


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.