Le Havre
Portsmouth
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Le Havre satamaan Portsmouth

Ranska ja Englanti yhdistyvät reitillä Le Havre Portsmouth. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 10 tuntia 45 minuuttia.

Le Havre Portsmouth matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Le Havre - Portsmouth?

Lautan ylitysaika Le Havre - Portsmouth on noin 10h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Le Havre - Portsmouth?

Le Havre to Portsmouth lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Le Havre - Portsmouth on 418 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Le Havre - Portsmouth?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Le Havre to Portsmouth ja tämä on
  • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Le Havre - Portsmouth?

Varaa lautat reitiltä Le Havre kohteeseen Portsmouth tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Le Havre - Portsmouth?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Le Havre - Portsmouth
  • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Le Havre - Portsmouth?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Le Havre ja Portsmouth välillä
  • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Le Havre - Portsmouth?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Le Havre ja Portsmouth välillä?

Etäisyys Le Havre ja Portsmouth välillä on noin 107 meripeninkulmaa.

Le Havre opas

Le Havre on kaupunki ja satama joka sijaitsee Haute-Normandian alueella Pohjois-Ranskassa Seine joen suistossa. Marseillen sataman jälkeen Le Havre on Ranskan toiseksi suurin satama ja suurin konttisatama. Le Havre oli erittäin pahoin vaurioitunut toisen maailmansodan aikana, ja suuria osia uudesta kaupungista on suunnitellut arkkitehti Auguste Perret on sodanjälkeisen aikana. Le Havren moderni arkkitehtuuri on erilaista kuin missään muussa kaupungissa Ranskassa - ja voi vaikuttaa pikemminkin "brutaalilta" niille, jotka eivät ole pidä sodanjälkeisestä arkkitehtuurista. Kaupungissa on kuitenkin joitakin mielenkiintoisia ja huomionarvoisia rakennuksia, ja käynti on suositeltavaa. Huomaa, että kaupungin saneeraus on niin huomattava, että kaupunki on nyt nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi.

Satamassa on kaksi lauttaterminaalia. Terminal de Grand Bretagne (British Terminal) on palvelee lauttamatkoja. Terminal Irelande (Irish Terminal) on nyt lopettanut palvelut Irlantiin. Sataman palveluihin kuuluu matkailuneuvonta Boulevard Clémenceau ja kahvila, lähikauppa ja valuutanvaihto. LD Lines purjehtii päivittäin Portsmouthiin, lähtien Le Havresta klo 17.00 kuuden tunnin matkalle. Matkustajien tulee saapua terminaalin vähintään 60 minuuttia ennen lähtöaikaa (90 minuuttia jos matkustat lemmikkien kanssa tai olet liikuntarajoitteinen).


Portsmouth opas

Portsmouthin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla Hampshiren läänissä. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia ja se oli kerran suuri osa maailman laivanrakennusteollisuutta. Siellä rakennettiin maailman ensimmäinen kuivatelakka 1400–luvulla, ja se on edelleen käytössä. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Sen strategisen painoarvon ansiosta Portsmouthia pommitettiin melko laajasti toisen maailmansodan aikana, ja on nyt hyvin paljon sekoitusta uutta ja vanhaa, joidenkin kaikkein historiallisiin alueisiin kuuluu mm. Hard ja Point. Esikaupunkialue Southsea on vahva suosikki perheiden lomaillessa Portsmouthissa ja sen ominaisuuksia on pitkä ranta, kaksi laituria ja hyvä matkailuneuvonta. Southsea on erityisen vilkas osa Portsmouthia ja siellä on monia baareja, kahviloita ja hauska teemapuisto Clarence Pier.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta lähtee seuraaviin kohteisiin: Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port ja Ryde.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 21:15 08:00 10 tuntia 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.