hellenic_seaways_ariadne

Ariadne

Hellenic Seaways toimii satamien Khios Mytilene, Khios Pireus, Khios Vathi, Mytilene Pireus, Mytilene Vathi & Pireus Vathi välillä

Alkuperin vuonna 1996 Japanissa rakennettu, mutta kunnostettu Kreikassa vuonna 2007, Ariadne tarjoaa risteilynkaltaisen matkustuskokemuksen. Ariadne kuljettaa 1845 matkustajaa ja jopa 560 kulkuneuvoa. Aluksella on runsaasti palveluja, kuten 8 mukavaa olotilaa sekä kaksi ravintolaa.

Hytit / Lepotuolit

Ariadnella on 145 sekä ikkunatonta että ikkunallista (merinäköala) kylpyhuoneellista hyttiä. Niille, jotka eivät halua hyttiä on vailttavana 8 mukavaa istuintilaa: Kalimnos lounge, Patmos lounge, Lounge economy class, Myconos lounge, Naxos lounge, Syros lounge, Dilos lounge ja Amorgos lounge.

Ravintolat

Nappaa syötävää itsepalveluravintolasta, tai jos haluat enemmän muodollista miksi et kokeilisi Silver Star ravintolaa. Jos kumpikaan näistä ei sovi sinulle, käväise Café del Maressa nauttimassa lämpimästä juotavasta ja naposteltavasta.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Ariadne oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Ariadne arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!