hellenic_seaways_artemis

Artemis

Hellenic Seaways toimii satamien Andros Kea, Andros Kythnos, Andros Syros, Kea Folegandros, Kea Ios, Kea Kimolos, Kea Kythnos, Kea Lavrio, Kea Milos, Kea Naksos, Kea Paros, Kea Syros, Kythnos Folegandros, Kythnos Ios, Kythnos Kimolos, Kythnos Lavrio, Kythnos Milos, Kythnos Naksos, Kythnos Paros, Kythnos Sikinos, Lavrio Folegandros, Lavrio Ios, Lavrio Kimolos, Lavrio Milos, Lavrio Naksos, Lavrio Paros, Lavrio Sikinos, Lavrio Syros & Paros Syros välillä

Kreikassa vuonna 1997 rakennettu Artemis kuljettaa jopa 1250 matkustajaa. Artemiksella on myös tilat 74 ajoneuvolle autokannella. Matkustajat voivat matkustaa kolmessa eri tilassa, jotka ovat kaikki samalla kannella ja jossa on myös snackbaari.

Hytit / Lepotuolit

Artemiksella ei ole hyttejä, mutta kaksi erittäin mukavaa oleskelutilaa tai kansipaikat ovat etukäteen varattavissa.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Artemis oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Artemis arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!