hellenic_seaways_highspeed

Highspeed

Blue Star Ferries toimii satamien Thira Ios, Pireus Ios, Paros Ios, Naksos Ios, Mykonos Ios, Koufonissi Katapola, Pireus Katapola, Paros Katapola, Naksos Katapola, Paros Koufonissi, Pireus Koufonissi, Naksos Koufonissi, Syros Mykonos, Thira Mykonos, Pireus Mykonos, Naksos Mykonos, Thira Naksos, Paros Naksos, Pireus Naksos, Thira Paros, Pireus Paros, Thira Pireus & Syros Pireus välillä

Hellenic Seawaysin Highspeed laivasto koostuu kolmesta aluksesta - Highspeed 4:stä, 5:stä ja 6:sta. Näiden alusten käyttöönotto on edistänyt alueen matkustusinnovaatiota puolittamalla matkustusajan lähes puoleen entisestä, sekä lisäten turvallisuutta ja parantaen matkustuskokemusta.

Highspeed 4 rakennettiin Australiassa vuonna 2000, ja sen kapasiteetti on jopa 1004 matkustajaa ja 188 kulkuneuvoa. Highspeed 5 on uusin kolmesta aluksesta, se rakennettiin vuonna 2005 ja kuljettaa 809 matkustajaa ja 154 kulkuneuvoa. Highspeed 6 on isoin alus, jonka kyytiin mahtuu 968 matkustajaa ja 260 kulkuneuvoa. Se kuului ennen Transmediterranealle ja kulki nimellä Millenium.

Hytit / Lepotuolit

Koska nämä highspeed -alukset kulkevat yleensä lyhyitä välimatkoja, ei laivoilla ole hyttejä. Istuimet voi varata etukäteen ja valittavanasi on Economy, Business tai VIP -luokan istuimet, riippuen millä reitillä matkustat.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Highspeed oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Highspeed arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!