hellenic_seaways_nissos_mykonos

Nissos Mykonos

Hellenic Seaways toimii satamien Agios Kirikos Mykonos, Agios Kirikos Pireus, Agios Kirikos Syros, Evdilos Karlovassi, Evdilos Mykonos, Evdilos Pireus, Evdilos Syros, Karlovassi Mykonos, Karlovassi Pireus, Karlovassi Syros & Kavala Limnos välillä

Hellenic Seawaysille vuonna 2005 toimitettu, kauniin kreikkalaisen saaren mukaan nimetty Nissos Mykonos on yksi nopeimmista isoista lautoista. Se kulkee vaikuttavat 28 solmua vaikka onkin 141 metriä pitkä ja 21 metriä leveä. Alus voi kuljettaa jopa 1925 matkustajaa ja 418 kulkuneuvoa. Aluksella on laaja valikoima palveluja matkustajien viihdykkeeksi, mukaanlukien lukuisia baareja ja oleskelutiloja eri kansilla sekä valikoima hyttejä.

Hytit / Lepotuolit

Nissos Mykonoksella on kolme eri kylpyhuoneellista hyttityyppiä. Luksushytti on ikkunallinen kahden pedin hytti, jossa on runsaasti säilytystilaa. Double bed -hytissä on kaksi petiä kerrossänkymuodossa ja neljän hengen hytissä on kaksi kerrossänkyä vierekkäin. Jos et halua varata hyttiä, laivalla on runsaasti istuinvaihtoehtoja valittanasi viidestä eri tilasta: Central Lounge, Aegean lounge, Panorama Lounge, Rainbow Lounge tai yksityisempää tilaa halutessasi Privillege Lounge.

Ravintolat

Voit valita lukuisista ravintolapalveluista matkasi aikana: aluksella on kolme baaria, Aegean bar, Rainbow bar ja Atrium bar lounge. Lisäksi laivalta löytyy itsepalveluravintola.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Nissos Mykonos oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Nissos Mykonos arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!