Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 2911 reitillä ja 613 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Ischia

Ischia on italialainen saari Napolinlahdella. Alkuperäisesti vulkaaninen, se on isoin Phlegrean saarista, ja sijaitsee kolmekymmentä kilometriä kaupungista Napoli.

Peittäen neljäkymmentäkuuden neliökilometrin alueen, Ischia pidetään lahden houkuttelevampana saarena, seurana sen tunnettu vastine Capri, sen tahrattomista rannoista ja tuliperäisestä maastosta. Upeat kylpylät ja kuumat lähteet, siroteltuna saarella, viehättää vieläkin ainoastaan murtoluvun turisteista Caprilla, jonka tuloksena on hiljempi rannikko ja edullisempia ruokapaikkoja.

Nähtyään lukuisia hyökkäyksiä sen strategisen sijainnin vuoksi, Ischia ylpeilee monella tuohoisella tornilla, etuvartioilla ja kallioturvapaikoilla. Rakennettu 474 eKr, Aragonese linna oli laadettu valtavalle kivelle Hiero I Syrakuselta, ja tänä päivänä se on eniten vierailtu paikka Ischialla. Linnoitukseen pääse pitkän tunnelin läpi isoilla aukoilla, piilossa on pieni kappeli sisällä omistettu saaren suojeluspyhimykselle, josta ei voi jäädä paitsi. Ischia oli myös tärkeä pysäkki kauppareitillä kreikasta pohjois-italiaan 8. vuosisadalla.

Jos haluaa näkymiä saaresta, La Mortellan puutarha ja Villa Ravino tarjoavat täydellisen asetelman. Viimeksi mainittu äsken mainutuista on luontoystävällisin etelä-italiassa Euroopan parlamentaarin seurantakeskuksen mukaan, jossa on kasvitieteellinen puutarha ja yksi rikkaimmista kaktus ja mehikasvi kokoelmista, tunnettuna vesivarasto kasveina, kasvatettu euroopassa.

Vastakkaisia tunnelmassa, pohjoiset rannikko kaupungit Casamicciola Terme, Forio ja Ischia Porto ovat kiihkeitä, ja löytyy vilkkaita baareja ja erinomaisia ravintoloita, kun taas etelässä, ilman autoja ja liikennettä, on tiheitä kastanjametsiä korkeimmalla huipulla, Monte Epomeo, uhkaavana horisontissa. Kuitenkin, jokaisella kaupungilla on paikkalinen ruoka yhteisenä, tarjoilen erinomaisia mereneläviä, maatilalla kasvatettuja jäniksiä ja lakritsiin maustettua likööriä.

Sijaiten Napolinlahden luoteisosassa, Ischialla on hyvät lauttayhteykset Sorrentin niemimaalle, Pozzornin satamaan, Napolin kaupunkiin ja ympäröiviin saareihin. Kun saapuu Ischia Portoon, pohjoisrannikolla, valikoima laivayhtiöitä täydentää luonnonkauniit matkat monta kertaa viikossa, kestäen keskimäärin 30-09 minuuttia riippuen lähtösatamasta.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Caremar
  • Etsi hinta
 • Alilauro
  • Etsi hinta
 • Medmar
  • Etsi hinta
 • Caremar (Hydrofoil)
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Reitit ja satamat maassa Ischia