COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Långnäs - Turku on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Långnäs satamaan Turku

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Suomi lautat sivullamme.

Laivalla

Långnäs - Turku lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 4 hr 15 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 4 hr 5 min
    • Get price

Laiva Långnäsistä Turkuun

Tallink Silja sekä Viking Line yhdistävät Ahvenanmaan ja Suomen kulkemalla Långnäs-Turku reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Tallink Siljalla matkat kestävät 4 tuntia 5 minuuttia, kun taas Viking Linellä matkat kestävät 4 tuntia 15 minuuttia.
Långnäs-Turku reitillä tehdäät täten viikoittain 14 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia

Långnäs opas

Långnäs opas
Långnäs on Suomalainen satamakaupunki Ahvenanmaalla. Kaupunki sijaitsee Lumparlandin itäisellä puolella. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle. Silja Linen rakentaman Långnäsin sataman suunnitteli 1960-luvun alussa arkkitehti Bengt Lundsten. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975, mutta vuonna 1993 se suljettiin ja purettiin kokonaan. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 vartavasten Turku-Tukholma reittiä kulkeville suurille risteilyaluksille. Sitä käytetään myös vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen Ahvenanmaalla.

Långnäsin satamasta lähtee lauttoja Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.


Turku opas

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja toimi myös ennen Suomen pääkaupunkina. Nykyään se on Suomen viidenneksi suurin kaupunki. Vaikka vain harvat keskiaikaiset nähtävyydet ovat pysyneet Turussa, kaupunki on onnistunut säilyttämään vahvan historiallisen luonteensa museoillaan, joista löytyy erinäisiä arkeologisia näyttelyitä.

Turku on kesäkuukausina erityisen vilkas. Tuolloin väkijoukoilla on taipumus kokoontua viettämään aikaa Aurajoen varrelle ja myös monet veneet koreilevat aivan kaupungin sydämessä.
Keskustan kauppatorilla on myös vilkas toiminta ja on tärkeä osa paikallista turismia ja kulttuuria. Kaikkein suosituin ja silmäänpistävin viehätys on 1200-luvulla rakennettu Turun linna kahdella muinaisella vankityrmällään. Miltei yhtä kuuluisa on Turun tuomiokirkko, joka on Suomen merkittävimpien kirkkojen joukossa ja sisältää monia mielenkiintoisia kappeleita.


Vaihtoehtoisia lauttareittejä

Långnäs Tukholma