Långnäs satamaan Turku lautta

Ahvenanmaa ja Suomi yhdistyvät reitillä Långnäs Turku, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 5 minuuttia samalla kun Viking Line reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 14 ylitystä viikko reitillä Långnäs Turku kohteiden Ahvenanmaa ja Suomi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Långnäs satamaan Turku lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Suomi lautat sivullamme.

Långnäs - Turku lauttaoperaattorit

  • Tallink Silja
    • 7 lähtöä viikoittain 4 h 5 min
    • Etsi hinta
  • Viking Line
    • 7 lähtöä viikoittain 4 h 15 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Långnäs Turku hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Långnäs Turku on auto ja 2 matkustajaa.

Långnäs opas

Långnäs on kaupunki ja satama Ahvenanmaalla Suomessa. Kaupunki sijaitsee itäisellä puolella Lumperlandia. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975 ja sitten se suljettiin ja purettiin vuonna 1993. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 ja sinne mahtuu suuret risteilyalukset Tukholma-Turku reitillä. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen ja Ahvenanmaalla.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.

Turku opas

Turku on Suomen vanhin kaupunki joka oli myös kerran Suomen pääkaupunki. Vaikka hyvin harvat keskiaikaiset nähtävyydet ovat pysyneet Turussa, kaupungin on onnistunut säilyttämään vahva historiallinen luonne ja sen museoista löytyy erinäisiä arkeologisia näyttelyitä.

Turku on kesäkuukausina erityisen vilkas ja se on hyvä aika vierailla kaupungissa. Tuolloin väkijoukoilla on taipumus kokoontua viettämään aikaa Aurajoen varrelle ja myös monet veneet ovat ankkurissa aivan kaupungin sydämessä.
Kauppatorilla on myös vilkas toiminta Turussa ja se on tärkeä osa paikallista matkailua ja kulttuuria. Harvat nähtävyyksistä ovat vaikuttavampia katseenvangitsija kuin itse Turun linna, joka on rakennettu 1200-luvun loppupuolella. Miltei yhtä kuuluisa on Turun tuomiokirkko, joka on Suomen merkittävimpien kirkkojen joukossa ja sisältää monia kappeleita.