Långnäs
Turku
Lautat maahan Suomi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Långnäsistä Turkuun

Tallink Silja sekä Viking Line yhdistävät Ahvenanmaan ja Suomen kulkemalla Långnäs-Turku reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Tallink Siljalla matkat kestävät 4 tuntia 5 minuuttia, kun taas Viking Linellä matkat kestävät 4 tuntia 15 minuuttia.
Långnäs-Turku reitillä tehdäät täten viikoittain 14 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia

Lauttavaihtoehdot satamasta Långnäs satamaan Turku

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ahvenanmaa - Suomi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Långnäs - Turku?

Lautan ylitysaika Långnäs - Turku on noin 4h 10m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Långnäs - Turku?

Långnäs to Turku lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Långnäs - Turku on 110 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Långnäs - Turku?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Långnäs ja Turku välillä. Nämä ovat
  • Viking Line
  • Tallink Silja

Miten voin varata lauttalippuja Långnäs - Turku?

Varaa lautat reitiltä Långnäs kohteeseen Turku tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Långnäs - Turku?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Långnäs - Turku
  • Viking Line
  • Tallink Silja

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Långnäs - Turku?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Långnäs ja Turku välillä
  • Viking Line
  • Tallink Silja

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Långnäs - Turku?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Viking Line
  • Tallink Silja

Mikä on etäisyys Långnäs ja Turku välillä?

Etäisyys Långnäs ja Turku välillä on noin 116 meripeninkulmaa.

Långnäs opas

Långnäs opas
Långnäs on Suomalainen satamakaupunki Ahvenanmaalla. Kaupunki sijaitsee Lumparlandin itäisellä puolella. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle. Silja Linen rakentaman Långnäsin sataman suunnitteli 1960-luvun alussa arkkitehti Bengt Lundsten. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975, mutta vuonna 1993 se suljettiin ja purettiin kokonaan. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 vartavasten Turku-Tukholma reittiä kulkeville suurille risteilyaluksille. Sitä käytetään myös vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen Ahvenanmaalla.

Långnäsin satamasta lähtee lauttoja Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.


Turku opas

Turku on Suomen vanhin kaupunki ja toimi myös ennen Suomen pääkaupunkina. Nykyään se on Suomen viidenneksi suurin kaupunki. Vaikka vain harvat keskiaikaiset nähtävyydet ovat pysyneet Turussa, kaupunki on onnistunut säilyttämään vahvan historiallisen luonteensa museoillaan, joista löytyy erinäisiä arkeologisia näyttelyitä.

Turku on kesäkuukausina erityisen vilkas. Tuolloin väkijoukoilla on taipumus kokoontua viettämään aikaa Aurajoen varrelle ja myös monet veneet koreilevat aivan kaupungin sydämessä.
Keskustan kauppatorilla on myös vilkas toiminta ja on tärkeä osa paikallista turismia ja kulttuuria. Kaikkein suosituin ja silmäänpistävin viehätys on 1200-luvulla rakennettu Turun linna kahdella muinaisella vankityrmällään. Miltei yhtä kuuluisa on Turun tuomiokirkko, joka on Suomen merkittävimpien kirkkojen joukossa ja sisältää monia mielenkiintoisia kappeleita.


Vaihtoehtoisia lauttareittejä

Långnäs Tukholma


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Viking Line 03:20 07:35 4 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.