England

Vertaile lauttoja maasta Englanti maahan Wightsaari

Maan Englanti ja maan Wightsaari välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 5 satamat maassa Englanti ja sataman 4 satamat maassa Wightsaari.

Lauttamatkoja on yhteensä 106 ylitystä joka päivä reiteillä 5 ferry routes, joita operoidaan 3 lauttayhtiötä, mukaanlukien Red Funnel, Wightlink & Hovertravel. Nopein ylitys kestää noin 0 tunti 10 minuutti (Ryde).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Englanti ja maan Wightsaari välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Englanti Wightsaari lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Englanti:

Yhdistyneen kuningaskunnan sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan suurin maa, Englanti, vie noin kaksi kolmasosaa Iso-Britannian saaren pinta-alasta.

Aivan viimeaikoihin asti Englanti on nähnty lempeänä ja tarunhohtoisena maana, joka on jumittunut jonnekin 1930-luvulle. Se on ollut postitoimiston, maalaispubien ja pappiloiden kotiseutua. Nykyään Englanti tunnetaan paremmin loistavaa yöelämää ja nähtävyyksiä tarjoavista vilkkaista kaupungeistaan, ja niitä tasapainottavasta vehreästä ja viihtyisästä maaseudusta. Mielenkiintoisine kaupunkeineen ja kauniine maaseutuineen Englannilla on tarjottavaa joka makuun. Lontoon, Stratfordin, Gloucesterin ja Yorkin ohittamattomista nähtävyyksistä Newcastlen, Liverpoolin ja Manchesterin persoonallisiin iloihin Englannin kaupungit ovat elämää sykkiviä paikkoja, missä nostalgia kamppailee innovatiivisuuden henkeä vastaan.

Nauti Cotswoldsin kukkuloiden ja Yorkshire Dalesin ylänköalueen verrattomasta kauneudesta, mutta älä unohda Northumberlandin sivupolkuja ja kirkkojen kansoittamaa Lincolnshireä. Jos aikaa jää, jätä turistireitit taaksesi ja kuljeskele rauhaisalla maaseudulla, nauti perinteistä pintahiivaolutta maalaispubissa, vieraile perinteisellä kaupunkitorilla tai maistele Englannin uuden aallon viinejä ja kosmopoliittisen keittiön maailmanluokan antimia.

Tämän päivän Englanti on vieraanvarainen, ystävällinen, kiehtova ja hauska. Englannissa mahtipontiset seremoniat tasapainottavat englantilaisten omaperäisyyksiä ja avain hyväksyntään löytyy huumorintajusta.

Tietoa maasta Wightsaari:

Saavutettuaan maakunta-asemansa oltuaan vuosia osa Hampshireä, Wightsaarella on edelleen vaikeuksia päästä eroon maineestaan eteläisen maalais-Englannin jatkeena. Se tunnetaan paikkana, joka on sopivan varakas, moitteettoman siisti ja toivottoman turvallinen. Leveimmiläänkin vain alle 40-kilometrisen saaren maasto ja rannikkomaisemat ovat kuitenkin yllättävän vaihtelevia. Saarta halkovan liitukiviharjanteen pohjoispuolella maasto on syvien ja mutkittelevien jokien leikkaamaa matalaa metsikköä ja laidunmaata, kun taas eteläpuolista maastoa leimaavat liitukivikukkulat ja korkeat jyrkänteet. Saaren parhaita rantaviivoja myötäilee kaksi Heritage Coast -reittiä, joiden varrelta löytyy useita historiallisia ja monia hyvin säilyneitä viktoriaanisia rakennuksia. Näistä tärkeinpänä alunperin kuningatar Viktorian ja kuninkaallisen perheen kesäasunnoksi suunniteltu ja sittemmin prinssi Albertin kuoleman jälkeen kuningattaren vakituiseksi asunnoksi muuttunut Osborne House Cowesin lähellä.

Wightsaari on täydellinen paikka rentouttavalle lomalle mihin aikaan vuodesta tahansa. Liikkuvaisille saarella on runsas urheiluvalikoima, kuten purjelautailua, purjehdusta ja varjoliitoa. Rentoutumista ja vaeltelua kaipaaville puolestaan löytyy paljon nähtävää.