Vertaile lauttoja maasta Englanti maahan Wightsaari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Tietoa maasta Englanti

Yhdistyneen kuningaskunnan sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan suurin maa, Englanti, vie noin kaksi kolmasosaa Iso-Britannian saaren pinta-alasta.

Aivan viimeaikoihin asti Englanti on nähnty lempeänä ja tarunhohtoisena maana, joka on jumittunut jonnekin 1930-luvulle. Se on ollut postitoimiston, maalaispubien ja pappiloiden kotiseutua. Nykyään Englanti tunnetaan paremmin loistavaa yöelämää ja nähtävyyksiä tarjoavista vilkkaista kaupungeistaan, ja niitä tasapainottavasta vehreästä ja viihtyisästä maaseudusta. Mielenkiintoisine kaupunkeineen ja kauniine maaseutuineen Englannilla on tarjottavaa joka makuun. Lontoon, Stratfordin, Gloucesterin ja Yorkin ohittamattomista nähtävyyksistä Newcastlen, Liverpoolin ja Manchesterin persoonallisiin iloihin Englannin kaupungit ovat elämää sykkiviä paikkoja, missä nostalgia kamppailee innovatiivisuuden henkeä vastaan.

Nauti Cotswoldsin kukkuloiden ja Yorkshire Dalesin ylänköalueen verrattomasta kauneudesta, mutta älä unohda Northumberlandin sivupolkuja ja kirkkojen kansoittamaa Lincolnshireä. Jos aikaa jää, jätä turistireitit taaksesi ja kuljeskele rauhaisalla maaseudulla, nauti perinteistä pintahiivaolutta maalaispubissa, vieraile perinteisellä kaupunkitorilla tai maistele Englannin uuden aallon viinejä ja kosmopoliittisen keittiön maailmanluokan antimia.

Tämän päivän Englanti on vieraanvarainen, ystävällinen, kiehtova ja hauska. Englannissa mahtipontiset seremoniat tasapainottavat englantilaisten omaperäisyyksiä ja avain hyväksyntään löytyy huumorintajusta.

Tietoa maasta Wightsaari

Saavutettuaan maakunta-asemansa oltuaan vuosia osa Hampshireä, Wightsaarella on edelleen vaikeuksia päästä eroon maineestaan eteläisen maalais-Englannin jatkeena. Se tunnetaan paikkana, joka on sopivan varakas, moitteettoman siisti ja toivottoman turvallinen. Leveimmiläänkin vain alle 40-kilometrisen saaren maasto ja rannikkomaisemat ovat kuitenkin yllättävän vaihtelevia. Saarta halkovan liitukiviharjanteen pohjoispuolella maasto on syvien ja mutkittelevien jokien leikkaamaa matalaa metsikköä ja laidunmaata, kun taas eteläpuolista maastoa leimaavat liitukivikukkulat ja korkeat jyrkänteet. Saaren parhaita rantaviivoja myötäilee kaksi Heritage Coast -reittiä, joiden varrelta löytyy useita historiallisia ja monia hyvin säilyneitä viktoriaanisia rakennuksia. Näistä tärkeinpänä alunperin kuningatar Viktorian ja kuninkaallisen perheen kesäasunnoksi suunniteltu ja sittemmin prinssi Albertin kuoleman jälkeen kuningattaren vakituiseksi asunnoksi muuttunut Osborne House Cowesin lähellä.

Wightsaari on täydellinen paikka rentouttavalle lomalle mihin aikaan vuodesta tahansa. Liikkuvaisille saarella on runsas urheiluvalikoima, kuten purjelautailua, purjehdusta ja varjoliitoa. Rentoutumista ja vaeltelua kaipaaville puolestaan löytyy paljon nähtävää.

Englanti - Wightsaari lautat

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.