Holland

Vertaile lauttoja maasta Hollanti maahan Englanti

Maan Hollanti ja Englanti välillä on 3 ferry routes, yhteensä 28 lauttavuoroa viikossa. P&O Ferries operoi 1 routes, Rotterdam - Hull joka kulkee 7 kertaa päivittäin. Stena Line operoi 1 routes, Hoek van Holland - Harwich joka kulkee 14 kertaa päivittäin. DFDS Seaways operoi 1 routes, Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle joka kulkee 7 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Hollanti maahan Englanti hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Hollanti Englanti lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Hollanti:

Alankomaat, jotka tunnetaan myös kansainvälisesti Hollantina, reunustavat Belgiaa eteläpuolella, sekä Saksaa sen pohjois- ja itäpuolella. Maan rannikko kattaa 450 kilometriä.

Vaikka Amsterdam nauttii maailmanlaajuisesta huomiosta, Alankomaista löytyy paljon muutakin kuin sen pääkaupunki. Mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluu muun muassa maaseudulla sijaitsevat Rotterdam, Haag ja Arnhem sekä keskiaikaiset kaupungit Delft ja Utrecht.

Kuten tunnettua, Alankomaat on yksi Euroopan vapaamielisimmistä maista – onhan se maa, joka päästi tosi-tv-ohjelma Big Brotherin valloittamaan maailmaa.

Jos suosit laivalla matkustamista, pääset Hollantiin Iso-Britanniasta matkustit sitten jalan tai autolla. Koillis- ja kaakkois Englannista pääsee vuoden ympäri laivalla kätevästi suurilla moderneilla ja ylellisillä risteilylaivoilla.

Jos kaipaat joustavuutta sekä suuremman valikoiman laivayhtiöitä eikä sinua haittaa pidempi automatka, voit matkustaa myös Ranskaan tai Belgiaan ja ajaa maiden läpi Hollantiin.

Hollantiin matkustaminen on kätevää, sillä se on erittäin lähellä Euroopan muita pohjoisosia ja tarjoaa mahdollisuuden matkustaa niihin maihin joihin Englannista ei ole laivayhteyksiä, kuten Saksaan ja Puolaan.

Tietoa maasta Englanti:

Yhdistyneen kuningaskunnan sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan suurin maa, Englanti, vie noin kaksi kolmasosaa Iso-Britannian saaren pinta-alasta.

Aivan viimeaikoihin asti Englanti on nähnty lempeänä ja tarunhohtoisena maana, joka on jumittunut jonnekin 1930-luvulle. Se on ollut postitoimiston, maalaispubien ja pappiloiden kotiseutua. Nykyään Englanti tunnetaan paremmin loistavaa yöelämää ja nähtävyyksiä tarjoavista vilkkaista kaupungeistaan, ja niitä tasapainottavasta vehreästä ja viihtyisästä maaseudusta. Mielenkiintoisine kaupunkeineen ja kauniine maaseutuineen Englannilla on tarjottavaa joka makuun. Lontoon, Stratfordin, Gloucesterin ja Yorkin ohittamattomista nähtävyyksistä Newcastlen, Liverpoolin ja Manchesterin persoonallisiin iloihin Englannin kaupungit ovat elämää sykkiviä paikkoja, missä nostalgia kamppailee innovatiivisuuden henkeä vastaan.

Nauti Cotswoldsin kukkuloiden ja Yorkshire Dalesin ylänköalueen verrattomasta kauneudesta, mutta älä unohda Northumberlandin sivupolkuja ja kirkkojen kansoittamaa Lincolnshireä. Jos aikaa jää, jätä turistireitit taaksesi ja kuljeskele rauhaisalla maaseudulla, nauti perinteistä pintahiivaolutta maalaispubissa, vieraile perinteisellä kaupunkitorilla tai maistele Englannin uuden aallon viinejä ja kosmopoliittisen keittiön maailmanluokan antimia.

Tämän päivän Englanti on vieraanvarainen, ystävällinen, kiehtova ja hauska. Englannissa mahtipontiset seremoniat tasapainottavat englantilaisten omaperäisyyksiä ja avain hyväksyntään löytyy huumorintajusta.