Italy

Vertaile lauttoja maasta Italia maahan Elba

Maan Italia ja maan Elba välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 1 satamat maassa Italia ja sataman 3 satamat maassa Elba.

Lauttamatkoja on yhteensä 11 ylitystä joka päivä reiteillä 3 ferry routes, joita operoidaan 4 lauttayhtiötä, mukaanlukien Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar & Blu Navy. Nopein ylitys kestää noin 0 tunti 15 minuutti (Cavo).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Italia ja maan Elba välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Italia Elba lauttakartta

Klikkaa karttaa

Italia - Elba lautat

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.

Tietoa maasta Elba:

Italialainen Elban saari sijaitsee Välimerellä, noin 20 km päässä Italian länsirannikosta.
Se tunnetaan ympäri maailmaa paikkana, jonne Napoleon karkotettiin. Elba on historiallinen ja viehättävä, henkeäsalpaavien maisemien saari, jossa on mainiot kävelymaastot ja fantastisen tuoreet Välimeren antimet.
Elba on jaettu kahdeksaan kuntaan, joista Portoferraio on tärkein. Paikallista väestöä on noin 30 000, mutta kesäkuukausina saarelle tulvii matkailijoita.