Crete

Vertaile lauttoja maasta Kreeta maahan Kykladit

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Kreeta maahan Kykladit. Heraklion - Thira (Santorini), Milos, Mykonos, Paros, Naksos, Syros, Anafi & Ios, Chania - Milos, Sitia - Milos, Thira (Santorini) & Anafi & Rethymno - Thira (Santorini) välillä toimii 4 lauttayhtiötä tarjoten 13 ferry routes.
Nopein reitti maan Kreeta ja maan Kykladit välillä on Thira (Santorini), mikä kestää noin 1 tunti 50 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Kreeta Kykladit lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Kreeta:

Noin puolen miljoonan asukkaan Kreeta on viidenneksi suurin saari Välimerellä ja suurin Kreikan saarista.
Kreikan saarten kauneuskilpailussa Kreeta olisi varmasti yksi suosikeista. Huolimatta sen 1000 kilometrin rantaviivasta, Kreeta ei ole pelkkää aurinkoa, merta ja hiekkaa: joukosta erottuva saari on täynnä elämää, lämpöä, vieraanvaraisuutta, kulttuuria ja tietysti erinomaista infrastruktuuria.
Kreeta tunnetaan hyvin merestä ja rannoista, mutta sillä on myös upeat suurten kontrastien maisemat. Saarella hedelmällisen rannikon tasangot muuttuvat karuiksi vuoriksi ja kiireiset metropolit rauhallisiksi rinnekodeiksi. Lomamajoitus vaihtelee luksushotelleista pienempiin perheomisteisiin asuntoihin ja retkeilyalueisiin.