Menorca

Kuinka varaat lautan maasta Menorca maahan Mallorca

Maan Menorca ja Mallorca välillä on 2 lauttareittiä, yhteensä 58 lauttavuoroa viikossa. Corsica Ferries operoi 1 reitti, Ciutadella - Alcudia joka kulkee Kerran viikoittain. Balearia operoi 1 reitti, Ciutadella - Alcudia joka kulkee 5 kertaa päivittäin. Trasmediterranea operoi 1 reitti, Mahon - Palma joka kulkee Kerran viikoittain. FRS Iberia operoi 1 reitti, Ciutadella - Alcudia joka kulkee 3 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Menorca maahan Mallorca hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Menorca Mallorca lauttakartta

Klikkaa karttaa

Menorca - Mallorca lautat

Tietoa maasta Menorca:

Menorca eli Minorca on Baleaareihin kuuluva saari läntisellä Välimerellä. Sen nimi juontuu yksinkertaisesti siitä, että saari on läheistä Mallorcan saarta pienempi.

Turmeltumattoman luontonsa ansiosta Menorca tarjoaa seikkailuhenkisemmille matkaajille mahdollisuuden uusiin kokemuksiin. Muihin Espanjan saariin verraten pienestä koostaan huolimatta Menorcalla on yhtä monta rantaa kuin Mallorcalla ja Ibizalla yhteensä (noin 80).

Tietoa maasta Mallorca:

Mallorcan saari kuuluu Välimerellä Espanjan itärannikoilla sijaitseviin Baleaareihin.
Kuten muut Baleaarit, Ibiza, Formentera ja Menorca, Mallorca on erittäin suosittu lomakohde.
Mallorcan pääkaupungin Palman lisäksi Valldemossa, Serra de Tramuntana ja Sóller ovat huippukohteita. Pohjoisen Alcúdiassa on roomalaisia raunioita, Cap Formentor tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä ja pohjoisesta löytyy myös viehättävä Pollensan satamakaupunki. Lounaassa vierailun arvoisia kohteita ovat Santa Ponsa, Andratxin satamakaupunki ja Puerto Portalsin luksusvenenesatama. Itärannikon virkistyspaikkoihin kuuluu muunmuassa Cala d’Or ja Porto Colomin rauhallinen vanha kalastuskylä.