Sardinia

Kuinka varaat lautan maasta Sardinia maahan Rooma

Maan Sardinia ja maan Rooma välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 5 satamat maassa Sardinia ja sataman 1 satama maassa Rooma.

Lauttamatkoja on yhteensä 36 ylitystä joka viikko reiteillä 5 lauttareittiä, joita operoidaan 3 lauttayhtiötä, mukaanlukien Corsica Ferries, Grimaldi Lines & Tirrenia. Nopein ylitys kestää noin 5 tuntia 30 minuuttia (Olbia - Civitavecchia).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Sardinia ja maan Rooma välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Sardinia Rooma lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Sardinia:

Sardinia on Välimeren toiseksi suurin saari Sisilian jälkeen. Se on osa Italiaa ja sijaitsee Italian, Espanjan ja Tunisian välissä Korsikan eteläpuolella.
Sardinia ei kuuluu useimpien Italian matkaajien pysähdyspaikkoihin, sillä se sijaitsee hieman lähempänä Pohjois-Afrikan Tunisian rannikkoa kuin Italiaa, jonka rannikolle matkaa on vajaa 200 kilometriä. D.H. Lawrence piti saarta eksoottisen erilaisena pysähdyttyään siellä vuonna 1921. Hänen mukaansa saari on ”eksyksissä Euroopan ja Afrikan välillä, missä se ei kuulu minnekään.”

Syyt matkata Sardiniaan ovat luultavasti sekoitus puhdasta uteliaisuutta ja siistien rantojen kaipuuta.
Saarella ei ole liiemmin suuria kaupunkeja tai raskasta teollisuutta ja sen rannat ovat todellakin Italian siisteimpien joukossa. Ne eivät myöskään kärsi ruuhkaisuudesta, paitsi ehkä lukuunottamatta sesonkeja, jolloin laivat tuovat saarelle tasaisen virran auringonpalvojia Italian mantereelta jota paikalliset kutsuvat ”il continenteksi".
Mitä syvemmälle saaren tuntemattomampiin sisäosiin on valmis matkaamaan, sitä enemmän Sardinialla on tarjottavaa auringon ja meren lisäksi.