Skopelos

Kuinka varaat lautan maasta Skopelos maahan Kreikka

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Skopelos maahan Kreikka. Chora (Skopelos) - Alonissos, Glossa (Skopelos) - Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) - Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) - Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) - Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) - Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) - Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) - Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) - Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) - Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi & Chora (Skopelos) - Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi välillä toimii 3 lauttayhtiötä tarjoten 11 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Skopelos ja maan Kreikka välillä on Glossa (Skopelos) - Skiathos, mikä kestää noin 15 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Skopelos Kreikka lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Skopelos:

Manner-Kreikasta itään, Skiathoksen ja Alonissoksen välissä sijaitsee pohjoisten Sporadien toinen saari Skopelos.
21 kilometriä pitkä ja noin 8 kilometriä leveä saari on saksofonin muotoinen. Sen ”kaula” osoittaa luoteeseen ja ”torviosa” itään.
Skopleoksen rantaviiva on erinomainen ja sen lounaispuolta leimaavat tyynivetiset hiekkarannat. Läntisiä ja itäisiä osia hallitsevat vuoret.

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.