Travemünde satamaan Malmö lautta

Saksa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Travemünde Malmö. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 19 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.

Travemünde Malmö matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Travemünde satamaan Malmö lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Travemünde - Malmö lauttaoperaattorit

  • Finnlines
    • 19 lähtöä viikoittain 8 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Travemünde Malmö hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Travemünde Malmö on auto ja 2 matkustajaa.

Travemünde opas

Travemünde on kaupunki Lyypekissä Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 1100–luvulle, kun Henrik Leijona, Saksin herttua, rakennetti linnoituksen vartioimaan Traven suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vunona 1317 siitä tuli kaupunki. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rannikkolomakohde ja on nyt Saksan suurin lauttasatama tarjoten palveluja Itämeren kautta Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan ja Viroon. Kiinnostava nähtävyys kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539 ja on vanhin Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Moottoripyörällä meno tai kävely on yleensä parempi vaihtoehto, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja nissä on usein ruuhkaa kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Malmö opas

Malmön kaupungin sydän on vanhankaupungin alueella, joka tunnetaan Gamla Stadeninan ja jota ympäröi luonnonkaunis kanava. Sisällä Malmön Gamla Stanissa on kolme huomattavaa aukiota, Big Square (Stortorget), Pieni aukio (Lilla Torg) sekä Gustav Adolfin aukio (Gustav Adolfin torilla), jotka ovat myös erittäin lähellä toisiaan ja niitä ympäröi mielenkiintoisia kauppoja ja houkuttelevia ravintoloita. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on Malmön linna, Malmöhus Slott, 1400–luvulta. Kaupungintalo (Radhuset) on myös erittäin tärkeä rakennus Stortorgetilla. Jotain aivan erilaista ja suuri katseenvangitsija on Malmö Turning Torso, korkein kaikista rakennuksista Skandinaviassa, ja luultavasti oudoin. Malmöstä on myös hyvät mahdollisuudet tutustua muihin osiin Ruotsissa, ja monet matkailijat valitsevat nauttia päiväretkiä kaupungin ulkopuolella.

Lautat Malmön satamasta lähtevät Saksan Travemündeen.