COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Travemünde - Malmö on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Travemünde satamaan Malmö

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Travemünde - Malmö lauttaoperaattorit

  • 19 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price

Travemünde Malmö lautta arvostelut

 • "Travemunde - Malmö"

  Everything went as excepted.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä kyyti "

  Ihan hyvä laiva ja lyhentää matkaa Saksasta Ruotsiin. Sama raha menisi polttoaineisiin ja siltamaksuihin Tanskassa.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Travemündestä Malmöön

Saksa ja Ruotsi yhdistyvät Travemünde-Malmö reitillä, jota operoi tällä hetkellä vain yksi laivayhtiö: Finnlines. Lähtöjä on jopa 19 viikossa ja matkojen pituus on nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.
Travemünde-Malmö väliset aikataulut sekä matkojen saatavuus saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Travemünde opas

Travemünde on kunta Lyypekin kaupungissa Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupungin historia ulottuu 1100–luvulle, jolloin Saksan herttua Henrik Leijona rakennutti linnoituksen vartioimaan Trave-joen suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vuonna 1317 se nimitettiin viralliseksi kaupungiksi. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rantalomakohde ja toimii myös Saksan suurimpana lauttasatamana. Yksi kiinnostavimmista nähtävyyksistä kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539, tehden siitä vanhimman makajan Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu pelkästään jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Pyöräily ja kävely ovat yleensä parhaimpia vaihtoehtoja, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja ruuhkaisia kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Satamasta lähtee lauttoja ja laivoja Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan sekä Viroon.


Malmö opas

Malmön kaupungin sydän on vanhankaupungin alueella, joka tunnetaan Gamla Stadeninan ja jota ympäröi luonnonkaunis kanava. Malmön Gamla Stanissa on kolme aukiota, Suuri aukio (Stortorget), Pieni aukio (Lilla Torg) sekä Gustav Adolfin aukio (Gustav Adolfin torilla), jotka ovat suosittuja turistien keskuudessa ja sijaitsevat myös erittäin lähellä toisiaan. Niitä ympäröi mielenkiintoisia kauppoja ja houkuttelevia ravintoloita. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on Malmön linna, Malmöhus Slott, 1400–luvulta. Kaupungintalo (Radhuset) on myös erittäin tärkeä rakennus, josta on näköala Stortorgetin sekä Turning Torson yli. Turning Torso on melkoinen katseenvangitsija ja korkein sekä monien mielestä eriskummallisin kaikista rakennuksista Skandinaviassa. Malmöstä on myös hyvät mahdollisuudet tutustua muihin Ruotsin osiin. Monet matkailijat haluavatkin usein nauttia päiväretkistä kaupungin ulkopuolella.

Lautat Malmön satamasta lähtevät Saksan Travemündeen.