COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Travemünde - Trelleborg on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Travemünde satamaan Trelleborg

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Travemünde - Trelleborg lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 7 hr 45 min
  • Get price

Travemünde Trelleborg lautta arvostelut

 • "Travemunde-Trelleborg"

  Lähtöselvityksessä kaikki sujui hienosti, laiva lähti ajallaan , laivalla hyvä palvelu.

  'Nils Holgersson' travelled on Nils Holgersson

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Travemünde-Trelleborg TT line"

  Laivalippujen välittäjä firma direct ferries korottaa joka kerta kun tilaa liput laivalipun hintaa ja samoin visa kortin lisämaksua MIKSI? Kun tilaan laivayhtiöltä suoraan lippu on halvempi eikä mitään muita ylimääräisiä kuluja peritä.

  'Peter Pan' travelled on Peter Pan

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen palvelu"

  Olemme käyttäneet TT Lineä monta kertaa ja kokemuksemme on aina ollut todella hyvä. Kun pääset hyttikannelle siellä on miehistön jäsen auttamassa matkustajia. Hytit ovat yksinkertaisia mutta hoitavat tehtävänsä, modernit ja aina siistit. Ruokapalvelualue on todella hyvä. Laivat ovat moderneja. Tällä viimeisellä matkallamme perämies organisoi ja auttoi minua ja liikuntarajoitteista vaimoani hyttiin pääsemisessä, mitä todella arvostimme. Suosittelemme lämpimästi.

  'Nils Holgersson' travelled on Nils Holgersson

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Travemündesta Trelleborgiin

TT Line yhdistää Saksan ja Ruotsin liikennöiden Travemünde-Trelleborg reittiä jopa 21 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 8 tuntia 15 minuuttia.
Travemünde-Trelleborg väliset aikataulut sekä lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Travemünde opas

Travemünde on kunta Lyypekin kaupungissa Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupungin historia ulottuu 1100–luvulle, jolloin Saksan herttua Henrik Leijona rakennutti linnoituksen vartioimaan Trave-joen suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vuonna 1317 se nimitettiin viralliseksi kaupungiksi. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rantalomakohde ja toimii myös Saksan suurimpana lauttasatamana. Yksi kiinnostavimmista nähtävyyksistä kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539, tehden siitä vanhimman makajan Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu pelkästään jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Pyöräily ja kävely ovat yleensä parhaimpia vaihtoehtoja, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja ruuhkaisia kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Satamasta lähtee lauttoja ja laivoja Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan sekä Viroon.


Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka historia juontaa juurensa 1200 luvulle asti, jolloin kaupunki lahjoitettiin Ruotsin prinssi Valdemarille Tanskan kuninkaallisilta. Myöhemmin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin ja hallitsivat sitä vuoteen 1658 asti, jolloin kaupunki siirtyi Ruotsin haltuun. Tänä päivänä kaupungissa vierailee pääosin matkustajia Ruotsin ja Saksan välillä, sillä Trelleborgista lähtee laivoja Rostockiin, Sassnitziin sekä Lubeckiin ja Travemundeen. Nämä lauttayhteydet avattiin vuonna 1962, kun taas reitti Rostockiin Itä-Saksassa avattiin vuonna 1989 Berliinin muurin kaatumisen jälkeen.
Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskaita rahtiajoneuvoja matkalla Eurooppaan läpi. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkallaan maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.