COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rostock - Trelleborg on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Rostock satamaan Trelleborg

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Rostock - Trelleborg lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 6 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 6 hr
  • Get price

Rostock Trelleborg lautta arvostelut

 • "Täydellinen matka"

  Kaikki oli erittäin hyvää

  'Skåne' travelled on Skåne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "TT Line"

  Siisti ja hyvä palvelu sekä erinomainen ruoka

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "KÄTEVÄ JA EDULLINEN LAUTTAMATKA SAKSASTA RUOTSIIN"

  Matkustin tammikuussa autonhakumatkalla Rostock - Trelleborg, lähtö klo 6 aamulla. Varaus kätevästi netissä edellisenä iltana, laivalle meno hyvin joustava. Lipun sai laivayhtiöiden portilta kännykkää näyttämällä, ei muita tarkastuksia. Laivalla 5. kannella kahvila ja 6:lla ravintoja, jossa aamiaisbuffet n. 12 € ja myöhemmin klo 11 lounas. Hyvä ruoka. Pieni, mutta riittävä tuliaismyymälä myös. Hyttimajoitus mahdollinen, mutta nukkuminen mahdollista myös kahvilan tiloissa ja osassa ravintolatilaa. Antaa hyvän lepohetken ajomatkalle. Suosittelen.

  'Tom Sawyer' travelled on Tom Sawyer

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomaista!"

  Oli pitkä matka takana, ja oli pakko päästä lepäämään koska edessä oli vielä pidempi matka. Matka sujui unten mailla ja jälkeenpäin menin vielä syömään. Ruoka oli tosi hyvää. Suosittelen.

  'Nils Dacke' travelled on Nils Dacke

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Rostockista Trelleborgiin

Saksa ja Ruotsi yhdistyvät Rostock-Trelleborg reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Stena Line sekä TT Line kulkevat jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kestot ovat on noin 6 tuntia.
Rostock-Trelleborg välillä tehdään viikottain yhteensä 10 matkaa. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan mieleisillesi päiville.

Rostock opas

Saksan kaupunki Rostock sijaitsee Mecklenburg-Vorpommernnin alueella Pohjois-Saksassa Warnow-joella. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Itämeren rannikolta. Yksi kauneimpia paikkoja Rostockissa on Neuer Markt, eli uusi tori. Torilta löytyvä kaupungintalo rakennettiin 1200–luvulla tiiligoottilaiseentyyliin, mutta muuttui laajasti 1700–luvulla, jolloin siihen lisättiin barokkijulkisivu ja juhlatiloja. Aukiolla on myös kuusi alkuperäistä, huolella kunnostettua päätytaloa 1400- ja 1500–luvuilta. Muut historialliset, Hansa-tyyliset rakennukset tuhoutuivat liittoutuneiden ilma-pommituksissa vuonna 1942. Rostockissa on yksi maailman vanhimmista yliopistoista, Rostockin yliopisto, joka perustettiin vuonna 1419.

Rostockin satama on Saksan suurin satama ja se on noussut yhdeksi Euroopan tärkeimmistä satamista. Sataman palveluihin kuuluu muun muassa kahvilat, ravintolat, alueen kaupat, tax-free -myymälä, valuutanvaihtotoimisto ja rahansiirtopalveluja. Matka Tanskan Gedseriin kestää 2 tuntia, ja Ruotsin Trelleborgiin pääsee 5 tunnissa ja 45 minuutissa. Helsingin Hankoon pääsee 22 tunnissa supernopealla lautalla.


Trelleborg opas

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki, jonka historia juontaa juurensa 1200 luvulle asti, jolloin kaupunki lahjoitettiin Ruotsin prinssi Valdemarille Tanskan kuninkaallisilta. Myöhemmin tanskalaiset ottivat kaupungin takaisin ja hallitsivat sitä vuoteen 1658 asti, jolloin kaupunki siirtyi Ruotsin haltuun. Tänä päivänä kaupungissa vierailee pääosin matkustajia Ruotsin ja Saksan välillä, sillä Trelleborgista lähtee laivoja Rostockiin, Sassnitziin sekä Lubeckiin ja Travemundeen. Nämä lauttayhteydet avattiin vuonna 1962, kun taas reitti Rostockiin Itä-Saksassa avattiin vuonna 1989 Berliinin muurin kaatumisen jälkeen.
Lautat kuljettavat sekä matkustajia, autoja, että raskaita rahtiajoneuvoja matkalla Eurooppaan läpi. Vuonna 1917 Lenin saapui lautalla Sassnitzista Trelleborgiin matkallaan maanpaosta takaisin Venäjälle johtamaan vallankumousta.