Laiva Karlskronasta Gdyniaan

Stena Line yhdistää Ruotsin Puolaan liikennöiden Karlskrona-Gdynia reittiä jopa 21 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 10 tuntia ja 30 minuuttia.
Kalrskrona-Gdynia väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan. Tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Karlskrona - Gdynia lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 3 lähtöä päivittäin 10 h 16 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Karlskrona Gdynia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Karlskrona Gdynia on auto ja 2 matkustajaa.

Karlskrona opas

Karlskrona on kaupunki Ruotsissa, se tunnetaan Ruotsin ainoana barokkikaupunkina. Karlskronassa sijaitsee Ruotsin ainoa jäljellä oleva laivastotukikohta, ja se on Ruotsin rannikkovartioston pääkonttori. Kaupunki sijaitsee itäosassa Blekingen saaristossa ja se levittäytyy yli 30:lle saarelle. Stumholmen luoto oli ennen Ruotsin merivoimien omaisuutta, mutta nykypäivänä se on koti National Naval Museumille (Marinmuseum).

Päivä ennen juhannusaattoa on tärkeä päivä Karlskronalle, kun kaupungissa järjestetään suuret messut, jotka yleensä houkuttelevat kymmeniä tuhansia kävijöitä. Messut ovat nimeltään Lovmarknaden (Lehtimarkkinat), ja se on myös erittäin suosittu kaupungin asukkaiden keskuudessa. Kaupungilla on myös suurin pääaukio Skandinaviassa.

Joka vuosi heinäkuun lopussa/elokuun alussa suosittu festivaali nimeltään Sail tapahtuu kaupungin satamassa. Sinne perheet menevät nauttimaan syötävästä ja juotavasta sekä katselevat purjeveneitä rivissä laiturissa.

Karlskronan lauttasatama tarjoaa monia palveluja matkailijoille. Satamassa on sekä lyhyt- että pitkäaikaisparkkeja lähellä satamaa, käteviä liikuntarajoitteisille.

Gdynia opas

Gdynia, joka sijaitsee Itämeren rannikolla, on yksi nuorimmista Puolan kaupungeista, mikä näkyy sen ulkonäössä ja tunnelmassa. Vilkkaassa keskustassa ja satamassa vieraillaan lähinnä kesällä, sen merenläheisen sijainnin ja pitkien hiekkarantojen ansiosta. Läpi vuoden sen rooli on yksi Puolan tärkeistä satamista laivanrakennusteollisuuden alalla. Telakoiden lisäksi Gdynialla on kukoistava liiketoiminnan keskus, josta hohkaa vauraimman puolalaisen kaupungin asema. Sen läheisyys kahteen muuhin kaupunkiin, Gdanskiin ja Sopotiin, jotka muodostavat yhdessä kaupunkien jakaantumisen, auttaa kehittämään kaupallista toimintaa. Nähtävyyksien puolesta Gdynia soveltuu erityisesti 1920- ja 1930-luvun arkkitehtuurin ihailijoille. Kaupungin nähtävyyksiä ovat kaksi laivamuseota, fregatti Dar Pomorza (Pommerin lahja) ja hävittäjä Błyskawica (Lightning), kun taas Merentutkimuksen museossa ja akvaariossa vierailijat voivat syventää mereen liittyviä tietojaan.