Malmö
Travemünde
Lautat maahan Saksa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Malmöstä Travemündeen

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät Malmö-Travemünde reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain Finnlines. Ylityksiä tehdään viikottain jopa 19 ja matkat kestävät nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.
Malmö-Travemunde väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Malmö - Travemünde?

  Lautan ylitysaika Malmö - Travemünde on noin 8h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Malmö - Travemünde?

  Malmö to Travemünde lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Malmö - Travemünde on 202 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Malmö - Travemünde?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Malmö to Travemünde ja tämä on
  • Finnlines
 • Miten voin varata lauttalippuja Malmö - Travemünde?

  Varaa lautat reitiltä Malmö kohteeseen Travemünde tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Malmö - Travemünde?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Malmö - Travemünde
  • Finnlines
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Malmö - Travemünde?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Malmö ja Travemünde välillä
  • Finnlines
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Malmö - Travemünde?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Finnlines
 • Mikä on etäisyys Malmö ja Travemünde välillä?

  Etäisyys Malmö ja Travemünde välillä on noin 161 meripeninkulmaa.

Malmö opas

Ruotsin Malmö Skånen läänin pääkaupunki. Malmö on Juutinrauman sillan jälkeen kokenut suuria muutoksia. Silta on kahden raiteen rautatie ja valtatiesilta joka rakennettiin Juutinrauman salmelle yhdistämään Ruotsin Scanian ja Tanskan. Ennen kärsinyt kaupunki on saanut uuden elämän puhalluksen uusilla rakennuksilla ja virtauksella uutta liiketoimintaa, kuten IT-sekä bioteknologian yhtiöitä. Laajennuksista huolimatta Malmö on säilyttänyt pikkuruisen ja ystävällisen ilmapiirinsä. Kaupungissa on valikoima kulttuurikohteita, kuten entinen käytöstä poistettu voimalaitos, Moderna Museet Malmö, joka toimii modernin ja kansainvälisen taiteen esittelytilana. Kaupungista löytyy myös monia ravintoloita ja bistroja sekä kahviloita. Jos haluat käydä Malmön taidemuseossa, kaupunginmuseossa, luonnonhistorian museossa ja Science and Maritime House Museumissa, voit käydä kaikissa yhdessä päivässä, sillä ne sijaitsevat Malmöhusin Linnan yhteydessä. Malmön taidehalli puolestaan on tunnettu sen gallerioiden toiminnoista ja estetiikasta sekä tilankäytöstä ja valaistuksesta.

Malmön satamasta lähtevät laivat matkaavat Saksan Travemündeen.


Travemünde opas

Saksan Lyypekki on erityisen viehättävä kaupunki, kuuluisa monista goottisista rakennuksistaan sekä maukkaasta marsipaanistaan. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten ikonisesta 1400-luvun Holstentorin yhdyskäytävästä, joka näyttää ihanan satumaiselta monilla lieriömäisillä torneillaan. Holstentorin takana kävijöitä odottaa hurmaava keskiaikainen kaupunki, josta löytyy niin monia historiallisia rakennuksia, että Lyypekki lisättiin Unescon maailmanperintökohteiden listalle 1980-luvulla. Suurin osa Lyypekin parhaista nähtävyyksistä löytyykin Vanhankaupungin alueelta, joka tunnetaan nimellä Altstadt.

Kaupungin suuri lauttasatama on Itämeren rannalla Travemunden esikaupunkialueella, josta löytyy myös monta miellyttävää hiekkarantaa ja todellinen merimatkailun tunnelma. Historiallisia nähtävyyksiä ja huomionarvoisia maamerkkejä löytyy ympäri Lyypekkiä ja sen monilta toreilta. Erityisen kiinnostavia ovat 1200-luvun kaupungintalo (Rathaus), 1100-luvun kaunis Dom (Lyypekin tuomiokirkko), upea mahtavan arkkitehtuurin Rantzau Castle (Schloss Rantzau), ja vuonna 1227 rakennettu Heiligen Geist sairaala, joka on myös Saksan vanhin sairaala.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 19/02/002024 ja 25.2.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Finnlines 10:00 19:00 9 tuntia Ke, To, Pe
Finnlines 10:00 19:15 9 tuntia 15 minuuttia La, Sun
Finnlines 13:30 23:00 9 tuntia 30 minuuttia Sun
Finnlines 16:00 00:45 8 tuntia 45 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Finnlines 16:00 01:15 9 tuntia 15 minuuttia Mon
Finnlines 22:00 07:00 9 tuntia Ti, Ke, La
Finnlines 22:00 07:15 9 tuntia 15 minuuttia Mon, To, Pe
Finnlines 22:30 08:30 10 tuntia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.