COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Malmö - Travemünde on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Saksa lautat sivullamme.

Malmö - Travemünde lauttaoperaattorit

  • 20 Sailings Weekly 8 hr 45 min
  • Get price

Malmö Travemünde lautta arvostelut

 • "Laivamatka Malmö-Travemünde "

  OK

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Miksi en voi lähteä Turusta?"

  Hei! Matka meni hyvin! Ei oikeastaan mitään huonoa sanottavaa! Varmasti käytämme uudelleen! Mutta tähän kysymykseen haluan vastauksen! Miksi Turusta Travemundeen, joka lähtee vain keskiviikkona ei myydä paikkoja? Miksi pitää mennä Helsingistä? Nytkin menimme ensin Ruotsiin ja vasta sieltä Finnlinellä! Eikö sitä voisi kokeilla muutaman lähdön ensi kesänä! Tulisimme varmasti käyttämään sitä mahdollisuutta. Terv. Seppo

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Malmöstä Travemündeen

Ruotsi ja Saksa yhdistyvät Malmö-Travemünde reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain Finnlines. Ylityksiä tehdään viikottain jopa 19 ja matkat kestävät nopeimmillaan 8 tuntia 45 minuuttia.
Malmö-Travemunde väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Malmö opas

Ruotsin Malmö Skånen läänin pääkaupunki. Malmö on Juutinrauman sillan jälkeen kokenut suuria muutoksia. Silta on kahden raiteen rautatie ja valtatiesilta joka rakennettiin Juutinrauman salmelle yhdistämään Ruotsin Scanian ja Tanskan. Ennen kärsinyt kaupunki on saanut uuden elämän puhalluksen uusilla rakennuksilla ja virtauksella uutta liiketoimintaa, kuten IT-sekä bioteknologian yhtiöitä. Laajennuksista huolimatta Malmö on säilyttänyt pikkuruisen ja ystävällisen ilmapiirinsä. Kaupungissa on valikoima kulttuurikohteita, kuten entinen käytöstä poistettu voimalaitos, Moderna Museet Malmö, joka toimii modernin ja kansainvälisen taiteen esittelytilana. Kaupungista löytyy myös monia ravintoloita ja bistroja sekä kahviloita. Jos haluat käydä Malmön taidemuseossa, kaupunginmuseossa, luonnonhistorian museossa ja Science and Maritime House Museumissa, voit käydä kaikissa yhdessä päivässä, sillä ne sijaitsevat Malmöhusin Linnan yhteydessä. Malmön taidehalli puolestaan on tunnettu sen gallerioiden toiminnoista ja estetiikasta sekä tilankäytöstä ja valaistuksesta.

Malmön satamasta lähtevät laivat matkaavat Saksan Travemündeen.


Travemünde opas

Saksan Lyypekki on erityisen viehättävä kaupunki, kuuluisa monista goottisista rakennuksistaan sekä maukkaasta marsipaanistaan. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten ikonisesta 1400-luvun Holstentorin yhdyskäytävästä, joka näyttää ihanan satumaiselta monilla lieriömäisillä torneillaan. Holstentorin takana kävijöitä odottaa hurmaava keskiaikainen kaupunki, josta löytyy niin monia historiallisia rakennuksia, että Lyypekki lisättiin Unescon maailmanperintökohteiden listalle 1980-luvulla. Suurin osa Lyypekin parhaista nähtävyyksistä löytyykin Vanhankaupungin alueelta, joka tunnetaan nimellä Altstadt.

Kaupungin suuri lauttasatama on Itämeren rannalla Travemunden esikaupunkialueella, josta löytyy myös monta miellyttävää hiekkarantaa ja todellinen merimatkailun tunnelma. Historiallisia nähtävyyksiä ja huomionarvoisia maamerkkejä löytyy ympäri Lyypekkiä ja sen monilta toreilta. Erityisen kiinnostavia ovat 1200-luvun kaupungintalo (Rathaus), 1100-luvun kaunis Dom (Lyypekin tuomiokirkko), upea mahtavan arkkitehtuurin Rantzau Castle (Schloss Rantzau), ja vuonna 1227 rakennettu Heiligen Geist sairaala, joka on myös Saksan vanhin sairaala.