Nynäshamn
Gdansk
Lautat maahan Puola
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Nynäshamnista Gdanskiin

Polferries yhdistää Ruotsin ja Puolan liikennöiden Nynäshamn-Gdansk reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 19 tuntia.
Nynäshamn - Gdansk väliset aikataulut ja matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Puola lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Nynäshamn - Gdansk?

Lautan ylitysaika Nynäshamn - Gdansk on noin 18h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Nynäshamn - Gdansk?

Nynäshamn to Gdansk lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Nynäshamn - Gdansk on 246 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Nynäshamn - Gdansk?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Nynäshamn to Gdansk ja tämä on
  • Polferries

Miten voin varata lauttalippuja Nynäshamn - Gdansk?

Varaa lautat reitiltä Nynäshamn kohteeseen Gdansk tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Nynäshamn - Gdansk?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Nynäshamn - Gdansk
  • Polferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Nynäshamn - Gdansk?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Nynäshamn ja Gdansk välillä
  • Polferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Nynäshamn - Gdansk?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Polferries

Mikä on etäisyys Nynäshamn ja Gdansk välillä?

Etäisyys Nynäshamn ja Gdansk välillä on noin 259 meripeninkulmaa.

Nynäshamn opas

Ruotsalainen satamakaupunki Nynäshamn sijaitsee Tukholman maakunnassa, noin 60 km Tukholmasta etelään. Satama on yksi Ruotsin tärkeimmistä, sillä sieltä pääsee lautalla ruotsalaisten suosimaan lomakohteeseen, Gotlantiin. Kesällä kaupunki isännöi vuosituisia satamajuhlia, jossa voi ihailla erikokoisia laivoja sekä tavata monia ihmisiä. Paikallisten messujen lisäksi vierailijoilla on mahdollisuus hypätä Tukholmaan matkaavan höyryjunan kyytiin. Kaupungissa on useita ravintoloita ja putiikkeja, jotka myyvät monia paikallisesti valmistettuja tuotteita. Kaupunki ja sen rakennukset ovat lähinnä moderneja, ja keskustasta löytyy kirjasto sekä yhden valkokankaan elokuvateatteri. Nynäshamnin kaupat ovat rajoitettuja ja palvelevat pääasiassa paikallisia. 1920-luvun alussa Nynäshamnista tuli myös tunnettu kylpyläkaupunki, mutta useimmat kylpylät suljettiin ennen ensimmäisen maailmansodan loppua.

Satamasta lähtee lauttoja Gotlantiin ja Puolan Gdanskiin.


Gdansk opas

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on Pommerin voivodikunnan pääkaupunki Puolassa. Yhdessä kahden muun kaupungin kanssa, Sopotin ja Gdynian, se muodostaa konurbaation joka tunnetaan Tricitynä. Tirictyn yhteenlaskettu väkiluku on 750 000 (Gdanskissa on 455 000 asukasta). Vaikka Gdynia toimii pääasiassa satamana ja Sopot lomakohteena, Gdansk on suosittu kävijöiden keskuudessa sen tuhatvuotisen historian ja vaikuttavan arkkitehtuurin vuoksi. Sen vanhakaupunki houkuttelee lähes yhtä paljon ihmisiä kuin Krakova tai Varsova. Aiemmin kaupunki oli laaja itsehallinto, joka yhdessä sen osallistumisen Hansaliittoon kanssa johti suureen vaurauteen. Sen kultaisena aikana, Gdanskin liikevaihto oli suurempi kuin Lontoon East India Companyn. Myöhemmät ajat Gdanskin historiassa olivat monimutkaisia ja joskus jopa dramaattisia. Tänäpäivänä tämä Puolan merenkulun pääkaupunki on tärkeä kulttuurinen ja akateeminen keskus. Talous kehittyy nopeasti, ja se on siirtymässä uusille alueille: perinteinen merenkulku ja meripihkan kauppaus on saanut rinnalleen petrokemian, elektroniset ja tietoliikenteen toimialat.

Lautat liikennöivät Gdanskin ja Nynäshamnin välillä. Matka-aika on noin 18 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Polferries 18:00 12:00 18 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.