Laiva Nynäshamnista Gdanskiin

Polferries yhdistää Ruotsin ja Puolan liikennöiden Nynäshamn-Gdansk reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 19 tuntia.
Nynäshamn - Gdansk väliset aikataulut ja matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Nynäshamn - Gdansk lauttaoperaattorit

  • Polferries
    • 7 lähtöä viikoittain 18 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Nynäshamn Gdansk

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Nynäshamn Gdansk on auto ja 2 matkustajaa.

Nynäshamn opas

Ruotsalainen satamakaupunki Nynäshamn sijaitsee Tukholman maakunnassa, noin 60 km Tukholmasta etelään. Satama on yksi Ruotsin tärkeimmistä, sillä sieltä pääsee lautalla ruotsalaisten suosimaan lomakohteeseen, Gotlantiin. Kesällä kaupunki isännöi vuosituisia satamajuhlia, jossa voi ihailla erikokoisia laivoja sekä tavata monia ihmisiä. Paikallisten messujen lisäksi vierailijoilla on mahdollisuus hypätä Tukholmaan matkaavan höyryjunan kyytiin. Kaupungissa on useita ravintoloita ja putiikkeja, jotka myyvät monia paikallisesti valmistettuja tuotteita. Kaupunki ja sen rakennukset ovat lähinnä moderneja, ja keskustasta löytyy kirjasto sekä yhden valkokankaan elokuvateatteri. Nynäshamnin kaupat ovat rajoitettuja ja palvelevat pääasiassa paikallisia. 1920-luvun alussa Nynäshamnista tuli myös tunnettu kylpyläkaupunki, mutta useimmat kylpylät suljettiin ennen ensimmäisen maailmansodan loppua.

Satamasta lähtee lauttoja Gotlantiin ja Puolan Gdanskiin.

Gdansk opas

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on Pommerin voivodikunnan pääkaupunki Puolassa. Yhdessä kahden muun kaupungin kanssa, Sopotin ja Gdynian, se muodostaa konurbaation joka tunnetaan Tricitynä. Tirictyn yhteenlaskettu väkiluku on 750 000 (Gdanskissa on 455 000 asukasta). Vaikka Gdynia toimii pääasiassa satamana ja Sopot lomakohteena, Gdansk on suosittu kävijöiden keskuudessa sen tuhatvuotisen historian ja vaikuttavan arkkitehtuurin vuoksi. Sen vanhakaupunki houkuttelee lähes yhtä paljon ihmisiä kuin Krakova tai Varsova. Aiemmin kaupunki oli laaja itsehallinto, joka yhdessä sen osallistumisen Hansaliittoon kanssa johti suureen vaurauteen. Sen kultaisena aikana, Gdanskin liikevaihto oli suurempi kuin Lontoon East India Companyn. Myöhemmät ajat Gdanskin historiassa olivat monimutkaisia ja joskus jopa dramaattisia. Tänäpäivänä tämä Puolan merenkulun pääkaupunki on tärkeä kulttuurinen ja akateeminen keskus. Talous kehittyy nopeasti, ja se on siirtymässä uusille alueille: perinteinen merenkulku ja meripihkan kauppaus on saanut rinnalleen petrokemian, elektroniset ja tietoliikenteen toimialat.

Lautat liikennöivät Gdanskin ja Nynäshamnin välillä. Matka-aika on noin 18 tuntia.