Larvik
Hirtshals
Lautat maahan Tanska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Larvikista Hirtshalsiin

Color Line yhdistää Norjan Tanskaan liikennöiden Larvik-Hirtshals välistä reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät noin 3 tuntia 45 minuuttia.

Larvikin ja Hirtshalsin väliset aikataulut ja vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme aikatauluja ja hintoja.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Larvik - Hirtshals?

Lautan ylitysaika Larvik - Hirtshals on noin 3h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Larvik - Hirtshals?

Larvik to Hirtshals lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Larvik - Hirtshals on 330 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Larvik - Hirtshals?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Larvik to Hirtshals ja tämä on
  • Color Line

Miten voin varata lauttalippuja Larvik - Hirtshals?

Varaa lautat reitiltä Larvik kohteeseen Hirtshals tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Larvik - Hirtshals?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Larvik - Hirtshals
  • Color Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Larvik - Hirtshals?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Larvik ja Hirtshals välillä
  • Color Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Larvik - Hirtshals?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Color Line

Mikä on etäisyys Larvik ja Hirtshals välillä?

Etäisyys Larvik ja Hirtshals välillä on noin 85 meripeninkulmaa.

Larvik opas

Larvik on kaupunki ja satama joka sijaitsee Vestfoldin läänissä Norjassa, noin 105 km lounaiseen Oslosta. Larvik voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1671, jolloin sen perusti Ulrik Fredrik Gyldenlöve joka oli ensimmäinen Laurvigin Kreivi. Larvikissa on Treschow Estate, jonka omistaa tällä hetkellä Mille-Marie Treschow "Norjan rikkain nainen."Treschow Estate perustettiin vuonna 1820, kun viimeinen Laurvigin Kreivi ajautui konkurssiin. Larvikissa on monia asioita joita tehdä ja nähdä mukaanlukien Galleri Winther, Larvikin taideyhdistys, pronssikauden kaiverrukset Haugenissa, Brunlan Hautaus Alue, Bergin kivikirkko ja Hedrumin maaseudun museo.

Larvikista on päivittäinen lauttayhteys Hirtshalsiin Tanskaan. Lähtöselvitys avataan 2 tuntia ennen lähtöä ja kaikkien matkustajien on oltava valmiina lähtöselvitykseen viimeistään 1 tunti ennen lähtöä.


Hirtshals opas

Jyllannin niemimaan yläosassa sijaitseva Hirtshals on kaupunki ja satama saaren Vendsyssel-Thy rannikolla. Kaupunkion kehittynyt keinotekoisen sataman ympärille, joka rakennettiin vuosina 1919 ja 1931. Vuonna 1925, Hjørringin-Hirtshalsin rautatie avautui ja yhdisti Hirtshalsin sataman Tanskan rataverkkoon. Vuonna 1966 satama laajeni ja siitä tuli yksi suurimmista kalastussatamista Tanskassa. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin matkailulla ja kesähuviloiden vuokrauksella, johtuen erinomaisista lauttayhteyksistä Norjaan. Hirtshalsin kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Kaupungista löytyvä Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa jonka kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Color Line 08:00 11:55 3 tuntia 55 minuuttia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun
Color Line 17:40 21:35 3 tuntia 55 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.