COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Larvik - Hirtshals on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.

Larvik - Hirtshals lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price

Larvik Hirtshals lautta arvostelut

 • "Hyvää palvelua"

  Hyvää ja sujuvaa palvelua kaikkiaan. Kehityskohteena henkilöstön puuttuminen ruokapaikoissa tapahtuvaan pöytien varaamiseen. Olisi paljon ruokailevia asiakkaita, jotka ostaisivat palveluaita, jos vain olisi vapaita istumapaikkoja. Ikävää, että asiakkaat eivät tätä itse ymmärrä. Useimmissa pöydissä oli takkeja, laukkuja tai nukkujia, ei niinkään ruokailijoita.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "SuperSpeed 2, Color Line ,Norja-Tanska"

  Oli mukava matkustaa uudehkolla laivalla.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Larvikista Hirtshalsiin

Color Line yhdistää Norjan Tanskaan liikennöiden Larvik-Hirtshals välistä reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät noin 3 tuntia 45 minuuttia.

Larvikin ja Hirtshalsin väliset aikataulut ja vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme aikatauluja ja hintoja.

Larvik opas

Larvik on kaupunki ja satama joka sijaitsee Vestfoldin läänissä Norjassa, noin 105 km lounaiseen Oslosta. Larvik voi jäljittää historiansa takaisin vuoteen 1671, jolloin sen perusti Ulrik Fredrik Gyldenlöve joka oli ensimmäinen Laurvigin Kreivi. Larvikissa on Treschow Estate, jonka omistaa tällä hetkellä Mille-Marie Treschow "Norjan rikkain nainen."Treschow Estate perustettiin vuonna 1820, kun viimeinen Laurvigin Kreivi ajautui konkurssiin. Larvikissa on monia asioita joita tehdä ja nähdä mukaanlukien Galleri Winther, Larvikin taideyhdistys, pronssikauden kaiverrukset Haugenissa, Brunlan Hautaus Alue, Bergin kivikirkko ja Hedrumin maaseudun museo.

Larvikista on päivittäinen lauttayhteys Hirtshalsiin Tanskaan. Lähtöselvitys avataan 2 tuntia ennen lähtöä ja kaikkien matkustajien on oltava valmiina lähtöselvitykseen viimeistään 1 tunti ennen lähtöä.


Hirtshals opas

Jyllannin niemimaan yläosassa sijaitseva Hirtshals on kaupunki ja satama saaren Vendsyssel-Thy rannikolla. Kaupunkion kehittynyt keinotekoisen sataman ympärille, joka rakennettiin vuosina 1919 ja 1931. Vuonna 1925, Hjørringin-Hirtshalsin rautatie avautui ja yhdisti Hirtshalsin sataman Tanskan rataverkkoon. Vuonna 1966 satama laajeni ja siitä tuli yksi suurimmista kalastussatamista Tanskassa. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin matkailulla ja kesähuviloiden vuokrauksella, johtuen erinomaisista lauttayhteyksistä Norjaan. Hirtshalsin kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Kaupungista löytyvä Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa jonka kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.