COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kristiansand - Hirtshals on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.

Kristiansand - Hirtshals lauttaoperaattorit

    • 14 Sailings Weekly 3 hr 15 min
    • Get price
    • 3 Sailings Daily 2 hr 25 min
    • Get price

Lautta satamasta Kristiansand satamaan Hirtshals

Norja ja Tanska yhdistyvät Kristiansand-Hirtshals reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Fjord Line -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia. Color Line tekee ylityksiä jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 15 min.

Kristiansand-Hirtshals reitillä tehdään täten viikoittain jopa 35 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Kristiansand opas

Kristiansand on kaupunki joka sijaitsee Länsi-Agderin läänissä Etelä-Norjassa. Se on viidenneksi suurin kaupunki Norjassa. Kaupunki on saanut nimensä kuningas Christian IV:n mukaan, joka perusti sen vuonna 1641. Nimen toinen osa, "hiekka", viittaa hiekkaiseen niemeen johon kaupunki rakennettiin. Kristiansand on kesän matkailukohde, joka houkuttelee paljon kävijöitä erityisesti sen eläintarhan, Kristiansand Zoo and Amusement Parkin, ansiosta, joka sijaitsee aivan kaupungin itäpuolella. Tämä on toiseksi suosituin nähtävyys Norjassa, Holmenkollenin jälkeen, ja siellä kävi 925000 kävijää vuonna 2012. Sen eläimiä, joista suurin osa on elää luonnollisessa ympäristössään, on muun muassa susia, tiikereitä, leijonia ja ilveksiä. Eläintarha on auki 365 päivää vuodessa, kun taas huvipuisto on avoinna vain kesällä.

Kristiansandin satamasta on lauttayhteydet Ruotsiin ja Tanskaan, ja se ottaa vastaan miljoonia matkustajia vuosittain. Kristiansandista on kaksi lauttareittiä: Kristiansand Göteborg ja Kristiansand Hirtshals. Palvelut lauttaterminaalissa ovat erinomaisia. Niihin kuuluu ilmastointi, yleisöpuhelimia ja lähikauppa. Sataman tilat ovat hyvät myös liikuntarajoitteisille, pyörätuolilla pääsee liikkumaan helposti ja siellä on myös mukautetut WC-tilat ja puhelimet.


Hirtshals opas

Jyllannin niemimaan yläosassa sijaitseva Hirtshals on kaupunki ja satama saaren Vendsyssel-Thy rannikolla. Kaupunkion kehittynyt keinotekoisen sataman ympärille, joka rakennettiin vuosina 1919 ja 1931. Vuonna 1925, Hjørringin-Hirtshalsin rautatie avautui ja yhdisti Hirtshalsin sataman Tanskan rataverkkoon. Vuonna 1966 satama laajeni ja siitä tuli yksi suurimmista kalastussatamista Tanskassa. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin matkailulla ja kesähuviloiden vuokrauksella, johtuen erinomaisista lauttayhteyksistä Norjaan. Hirtshalsin kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Kaupungista löytyvä Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa jonka kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.