COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.

Stavanger - Hirtshals lauttaoperaattorit

    • 7 lähtöä viikoittain 11 h 30 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Stavanger satamaan Hirtshals

Norja ja Tanska yhdistyvät reitillä Stavanger Hirtshals. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Fjord Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 11 tuntia 30 minuuttia.

Stavanger Hirtshals matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Stavanger opas

Stavanger on kaupunki Norjassa ja se sijaitsee Stavangerin niemimaalla Lounais-Norjassa. Kaupunki juontaa juurensa aikaiselle 1100–vuosisadalle, jolloin kaupungin katedraali valmistui, vaikka kaupungin keskusta on suurelta osin 1700–1800–vuosisadan puutaloja, jotka ovat suojattuja niiden historiallisen merkityksen vuoksi. Kaupungin keskusta on siis onnistunut säilyttämään pikkukaupungin charmin. Kaupungissa on useita museoita ja kokoelmia, jotka ovat sekä paikallisia että kansallisia. Kaupungin suosituin museo on Norjan Petroleum museo, joka avattiin vuonna 1998 ja se on ainoa Petroleum Museum Euroopassa. Kaupungin vanhin museo on Missjonmuseet, perustettu vuonna 1864, ja se sijaitsee tiedekunnan rakennuksen pohjakerroksessa. Museossa on noin 5000 näyttelyä jotka koostuvat useista etnografisista ja historiallisista esineitä. Stavanger on myös portti Norjan vuonoille, joiden yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Pulpit Rock. Yli 200 000 ihmistä vaeltaa tällä kalliolla vuosittain.

Stavangerin ulkopuolella sijaitseva satama tarjoaa lauttoja Hirtshalsiin, Tanskaan. Paikalliset lautat menevät Tauun ja Kvitsøyyn, kun taas nopeat matkustajaveneet menevät moniin kyliin ja saariin reiittien Stavanger Haugesund ja Sauda välillä.


Hirtshals opas

Jyllannin niemimaan yläosassa sijaitseva Hirtshals on kaupunki ja satama saaren Vendsyssel-Thy rannikolla. Kaupunkion kehittynyt keinotekoisen sataman ympärille, joka rakennettiin vuosina 1919 ja 1931. Vuonna 1925, Hjørringin-Hirtshalsin rautatie avautui ja yhdisti Hirtshalsin sataman Tanskan rataverkkoon. Vuonna 1966 satama laajeni ja siitä tuli yksi suurimmista kalastussatamista Tanskassa. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin matkailulla ja kesähuviloiden vuokrauksella, johtuen erinomaisista lauttayhteyksistä Norjaan. Hirtshalsin kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Kaupungista löytyvä Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa jonka kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.