Stavanger
Hirtshals
Lautat maahan Tanska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Stavanger satamaan Hirtshals

Norja ja Tanska yhdistyvät reitillä Stavanger Hirtshals. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Fjord Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia.

Stavanger Hirtshals matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Tanska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Stavanger - Hirtshals?

Lautan ylitysaika Stavanger - Hirtshals on noin 12h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Stavanger - Hirtshals?

Stavanger to Hirtshals lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Stavanger - Hirtshals on 479 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Stavanger - Hirtshals?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Stavanger to Hirtshals ja tämä on
  • Fjord Line

Miten voin varata lauttalippuja Stavanger - Hirtshals?

Varaa lautat reitiltä Stavanger kohteeseen Hirtshals tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Stavanger - Hirtshals?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Stavanger - Hirtshals
  • Fjord Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Stavanger - Hirtshals?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Stavanger ja Hirtshals välillä
  • Fjord Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Stavanger - Hirtshals?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Fjord Line

Mikä on etäisyys Stavanger ja Hirtshals välillä?

Etäisyys Stavanger ja Hirtshals välillä on noin 274 meripeninkulmaa.

Stavanger opas

Stavanger on kaupunki Norjassa ja se sijaitsee Stavangerin niemimaalla Lounais-Norjassa. Kaupunki juontaa juurensa aikaiselle 1100–vuosisadalle, jolloin kaupungin katedraali valmistui, vaikka kaupungin keskusta on suurelta osin 1700–1800–vuosisadan puutaloja, jotka ovat suojattuja niiden historiallisen merkityksen vuoksi. Kaupungin keskusta on siis onnistunut säilyttämään pikkukaupungin charmin. Kaupungissa on useita museoita ja kokoelmia, jotka ovat sekä paikallisia että kansallisia. Kaupungin suosituin museo on Norjan Petroleum museo, joka avattiin vuonna 1998 ja se on ainoa Petroleum Museum Euroopassa. Kaupungin vanhin museo on Missjonmuseet, perustettu vuonna 1864, ja se sijaitsee tiedekunnan rakennuksen pohjakerroksessa. Museossa on noin 5000 näyttelyä jotka koostuvat useista etnografisista ja historiallisista esineitä. Stavanger on myös portti Norjan vuonoille, joiden yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Pulpit Rock. Yli 200 000 ihmistä vaeltaa tällä kalliolla vuosittain.

Stavangerin ulkopuolella sijaitseva satama tarjoaa lauttoja Hirtshalsiin, Tanskaan. Paikalliset lautat menevät Tauun ja Kvitsøyyn, kun taas nopeat matkustajaveneet menevät moniin kyliin ja saariin reiittien Stavanger Haugesund ja Sauda välillä.


Hirtshals opas

Jyllannin niemimaan yläosassa sijaitseva Hirtshals on kaupunki ja satama saaren Vendsyssel-Thy rannikolla. Kaupunkion kehittynyt keinotekoisen sataman ympärille, joka rakennettiin vuosina 1919 ja 1931. Vuonna 1925, Hjørringin-Hirtshalsin rautatie avautui ja yhdisti Hirtshalsin sataman Tanskan rataverkkoon. Vuonna 1966 satama laajeni ja siitä tuli yksi suurimmista kalastussatamista Tanskassa. Kalastuksella on suuri merkitys kaupungille ja sen asukkaille, samoin matkailulla ja kesähuviloiden vuokrauksella, johtuen erinomaisista lauttayhteyksistä Norjaan. Hirtshalsin kaupoissa on suuri kävijämäärä, etenkin norjalaisia, jotka shoppaavat pikkukaupungissa ympäri vuoden. Kaupungista löytyvä Nordsøen Oceanarium on yksi suurimmista akvaarioista Euroopassa jonka kokoelmassa on yli 70 eri lajia.

Satamasta voi ottaa lauttoja Bergeniin, Kristiansandiin, Stavangeriin, Langesundiin, Larvikiin, Seydisfjorduriin ja Torshavniin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Fjord Line 20:00 08:00 12 tuntia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.