Aegean Islands

Vertaile lauttoja maasta Egean saaret maahan Kreikka

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Egean saaret maahan Kreikka. Khios to Pireus, Syros, Karlovassi, Mykonos, Thessaloniki, Mytilene, Limnos (Myrina), Vathi, Agios Kirikos, Kavala, Evdilos, Fournoi, Psara, Patmos & Oinousses, Limnos (Myrina) to Khios, Mytilene, Thessaloniki, Vathi, Agios Efstratios, Kavala, Agios Kirikos, Karlovassi, Lavrio, Pireus, Evdilos, Fournoi, Mykonos, Syros, Patmos, Alexandroupoli, Samothraki & Oinousses, Fournoi to Agios Kirikos, Karlovassi, Evdilos, Mykonos, Pireus, Syros, Vathi, Pythagorio, Patmos, Lipsi, Kalymnos, Kos, Khios, Kavala, Limnos (Myrina), Mytilene, Kastelorizo, Nisyros, Rodos, Symi (Simi), Tilos, Thessaloniki & Oinousses, Agios Efstratios to Kavala, Limnos (Myrina) & Lavrio, Mesta (Khios) to Pireus, Mytilene & Sigri & Psara to Khios, Pireus, Oinousses & Mytilene välillä toimii 4 lauttayhtiötä tarjoten 66 ferry routes.
Nopein reitti maan Egean saaret ja maan Kreikka välillä on Agios Kirikos, mikä kestää noin 0 tunti 20 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Egean saaret Kreikka lauttakartta

Klikkaa karttaa

Egean saaret - Kreikka lautat

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.