Englanti

Kuinka varaat lautan maasta Englanti maahan Hollanti

Maan Englanti ja Hollanti välillä on 3 lauttareittiä, yhteensä 28 lauttavuoroa viikossa. P&O Ferries operoi 1 reitti, Hull - Rotterdam joka kulkee 7 kertaa viikoittain. Stena Line operoi 1 reitti, Harwich - Hoek van Holland joka kulkee 14 kertaa viikoittain. DFDS Seaways operoi 1 reitti, Newcastle - Amsterdam (Ijmuiden) joka kulkee 7 kertaa viikoittain.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme teitä etsimään ylityksiä hakukoneellamme maasta Englanti maahan Hollanti saadaksesi ajankohtaista tietoa.

Englanti Hollanti lauttakartta

Click for map

Tietoa maasta Englanti:

Yhdistyneen kuningaskunnan sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan suurin maa Englanti vie noin kaksi kolmannesta Iso-Britannian saaren eteläpäästä.

Aivan viimeaikoihin asti Englanti on nähnty lempeänä ja tarunhohtoisena maana, joka on jumittunut jonnekin 1930-luvulle. Se on ollut postitoimiston, maalaispubien ja pappiloiden kotiseutua. Nykyään Englanti tunnetaan paremmin loistavaa yöelämää ja nähtävyyksiä tarjoavista vilkkaista kaupungeistaan, ja niitä tasapainottavasta vehreästä ja viihtyisästä maaseudusta. Mielenkiintoisine kaupunkeineen ja kauniine maaseutuineen Englannilla on tarjottavaa joka makuun. Lontoon, Stratfordin, Gloucesterin ja Yorkin ohittamattomista nähtävyyksistä Newcastlen, Liverpoolin ja Manchesterin persoonallisiin iloihin Englannin kaupungit ovat elämää sykkiviä paikkoja, missä nostalgia kamppailee innovatiivisuuden henkeä vastaan.

Nauti Cotswoldsin kukkuloiden ja Yorkshire Dalesin ylänköalueen verrattomasta kauneudesta, mutta älä unohda Northumberlandin sivupolkuja ja kirkkojen kansoittamaa Lincolnshireä. Jos aikaa jää, jätä turistireitit taaksesi ja kuljeskele rauhaisalla maaseudulla, nauti real alea maalaispubissa, vieraile perinteisellä kaupunkitorilla tai maistele Englannin uuden aallon viinejä ja kosmopoliittisen keittiön maailmanluokan antimia.

Tämän päivän Englanti on vieraanvarainen, ystävällinen, kiehtova ja hauska. Englannissa mahtipontiset seremoniat tasapainottavat englantilaisten omaperäisyyksiä ja avain hyväksyntään löytyy huumorintajusta.

Tietoa maasta Hollanti:

Alankomaat (yleisesti myös Hollantina tunnettu) on osittain Pohjanmeren vesistä takaisin lunastettu valtio, josta noin puolet sijaitsee merenpinnan alapuolella. Maan takaisinlunastus on ollut hallitseva teema Alankomaiden historiassa, minkä seurauksena on syntynyt ainutlaatuisten näkymien maa – tasaisia hedelmällisiä maisemia puhkovat tuulimyllyt ja kirkontornit, tyyniä kanavia reunustavat terrasitalot koristeisine päätykolmioineen, kilometrikaupalla ruohikkoisia dyynejä, jotka muuttuvat pitkiksi ja turmeltumattomiksi hiekkarannoiksi.
Alankomaat on yksi maailman kehittyneimmistä maista, jolla on Euroopan suurin väestöntiheys: sen 16 miljoonaa asukasta ovat keskittyneet alueelle, joka vastaa noin kahdeksasosaa Suomen pinta-alasta.
Alankomaat on helppo nähdä pelkkänä Amsterdamina, mutta se on paljon muutakin kuin vain pääkaupunkinsa. Maasta löytyy joukko vaikuttavia kapunkeja kuten Arnhem, Haag ja Rotterdam ja ennen kuin maaseutu ehtii käydä yksitoikkoiseksi, vastaan tulevat tyrmäävän kauniit keskiaikaiset kaupungit Utrecht ja Delft.

Kuten tunnettua, Alankomaat on yksi Euroopan vapaamielisimmistä maista – onhan se maa, joka päästi tosi-tv-ohjelma Big Brotherin valloittamaan maailmaa.