Ruotsi

Kuinka varaat lautan maasta Ruotsi maahan Ahvenanmaa

Maan Ruotsi ja maan Ahvenanmaa välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 3 satamat maassa Ruotsi ja sataman 3 satamat maassa Ahvenanmaa.

Lauttamatkoja on yhteensä 15 ylitystä joka päivä reiteillä 5 lauttareittiä, joita operoidaan 4 lauttayhtiötä, mukaanlukien Tallink Silja, Viking Line, Finnlines & Eckerö Linjen. Nopein ylitys kestää noin 1 tunti 45 minuuttia (Grisslehamn - Eckerö).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Ruotsi ja maan Ahvenanmaa välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Ruotsi Ahvenanmaa lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Ruotsi:

Ruotsi on saavuttanut kadehdittavan elintason sekoittamalla korkean teknologian kapitalismin kattavilla sosiaalietuuksilla. Maalla on moderni jakeluverkko, erinomainen sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä koulutettua työvoimaa.

Vaikka Ruotsi oli 1600-luvulla sotilasmahti, se ei ole ollut sodassa kahteen vuosisataan. Maan onnistui säilyttää puolueettomuutensa molemmissa maailmansodissa.
Ruotsi on suuri maantieteellisesti vaihteleva maa, jonka yksi parhaista puolista on sen tilantuntu. Tiuhaan asutetun eteläosan ulkopuolella ei ole harvinaista matkata näkemättä ristin sielua. Länsirannikolla sijaitsee joukko historiallisia satamia – Göteborg, Helsingborg ja Malmö, mistä on nykyään siltayhteys Kööpenhaminaan.
Maan suurin vetonaula on Tukholma. Pääkaupungista löytyy maan aktiivisin kulttuuri- ja yöelämä, mahtavalla arkkitehtuurilla varustettuja saaria sekä hienoja museoita.
Keski- ja Pohjois-Ruotsi ovat matkaesitteiden maita: suuria metsiä, ehtymätön määrä – noin 96,000 – järviä ja Euroopan parhaita erämaavaellukspaikkoja. Etelään pääsee kahta junareittiä. Itäinen Pohjanlahden rannikkoa viistävällä reittillä on vanhoja puutalokaupunkea, uusia suunniteltuja kaupunkea sekä laivasatamia, joista on yhteys Suomeen. Sisämaassa Inlandsbanan järviseutuja ja vuoria lävistävät junat hätistävät mennessään porot raiteilta.

Tietoa maasta Ahvenanmaa:

Ahvenanmaa sijaitsee Pohjoismaiden keskellä, Tukholman ja Helsingin puolivälissä. Tällä täysin ruotsinkielisellä itsehallintoalueella on myös oma lippu!
Ahvenanmaalla asuu noin 27 000 ihmistä, joista suurin osa Maarianhaminassa, Ahvenanmaan ainoassa kaupungissa.