COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - St Malo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Poole - St Malo lauttaoperaattorit

  • 1 Sailing Weekly 6 hr 45 min
  • Get price

Poole St Malo lautta arvostelut

 • "St Malo"

  Poolen terminaalin henkilökunta oli todella ystävällinen ja avulias. Matka oli hyvä, istuimet olivat mukavat ja henkilökunta kohtelias.Otimme omat eväät sillä meitä oli varoitettu laivan ruoan tasosta. Jerseyssä kysyimme condorin tiskiltä paluumatkastamme ja nainen ystävällisesti printtasi matkasuunnitelmamme. Kysyimme oliko se paikallista aikaa ja hän sanoi kyllä. Kävi ilmi että hän oli väärässä ja melkein myöhästyimme paluulautaltamme. Olimme nälkäisiä mutta ruoka ei näyttänyt hyvältä. Jos ruokaa ei oteta huomioon matka ja henkilökunta olivat hyviä.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokkuus ja kustannustehokkuus"

  Varauksen teko netissä oli todella helppoa ja tehokasta, samoin kuin satamassa. Henkilökunnan asenne on erinomainen. Nopea ylitys on mahtava. Kaikki mielikuvat tehokkaasta organisaatiosta murtuivat kuitenkin laivan purkutilanteessa. Kaikki säästetty aika meni hukkaan siirrossa Jerseyyn. (En puhu vain asiakkaana vaan entisenä yliopiston luennoitsijana operations managementissa).

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Palaute lautasta Poolesta St Maloon"

  Ylitykset olivat sujuvia ja mukavia kumpaankin suuntaan. Laivat olivat puhtaita ja siistejä ja miehistö oli tehokas ja tiedottava. Menomatkalla meillä ei ollut jostain syystä varattuja penkkejä mutta asia selvitettiin nopeasti. Laivan lastaus ja purku oli organisoitu tehokkaasti, mutta emme olleet tietoisia että meidän piti siirtyä toiseen lauttaan Kanaalisaarilla kummallakin matkalla. Siitä huolimatta kaikki sujui hyvin.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei salaisuuksia"

  Olisi ollut kiva tietää etukäteen että lautta pysähtyy Guernseyssä sekä purkaa kuorman Poolessa ja Jerseyssä ennen saapumista St Maloon. Voit ehkä väittää että kyllä tyhmempikin sen olisi tajunnut katsoessaan matka-aikaa. No enpä älynnyt. Tämä ei kuitenkaan pilannut matkaani, Catilla on aina mukava matkustaa. Jos pitäisi valittaa jostain, se olisi pavut aamupalalla, se tarjoiltiin samanlaisessa kulhossa mitä sairaalat käyttävät, ei ruokailutarkoituksissa!

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Poole satamaan St Malo

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Poole St Malo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Condor Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 6 tuntia 45 minuuttia.

Poole St Malo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Poole opas

Poole on rannikkoalue ja satamakaupunki joka sijaitsee Dorsetin läänissä Englannin etelärannikolla. Poole on noin 33 km itään Dorchesterista ja 180 km lounaaseen Lontoosta. Kaupunki sijaitsee Englannin Kanaalin rannalla. Poolen satama on vilkas kaupallinen satama jossa on monia erilaisia aluksia ja päivittäinen liikenne. Satama on myös yksi maailman suurimmista luonnon satamista, sen ympärillä sekä Brownsean saarella sataman sisällä on paljon luontoa, kuten soita ja vatteja. Pontoonilautta kulkee sataman suulla koko päivän, tarjoten helpon pääsyn Purbecksiin.

Terminaalin palveluihin kuuluu kesäkahvila joka tarjoaa aterioita ja virvokkeita, valuutanvaihtotoimisto ja säilytyslokero ja löytötavaratoimisto. Kanavan ylityspalvelut kulkevat Ranskan Cherbourgin, ja matka kestää noin 4 tuntia ja 15 minuuttia. Toukokuusta syyskuuhun on myös nopea lauttayhteys, joka tekee ylityksen hieman yli kahdessa tunnissa. Samoin toukokuusta syyskuuhun kulkee lautta St Maloon Ranskaan, ja matka kestää noin 4,5 tuntia. Kahdesti päivässä lautta lähtee St Peter Portiin Guernseyyn, joka kestää 2,5 tuntia ja huhtikuusta lokakuuhun 3 tunnin lautta St Helieriin Jerseyyn.


St Malo opas

Vaikka St. Malo ei ehkä ole yksi suurimmista kaupungeista Bretagnen alueella Ranskassa, se on lähellä Mont Saint Micheliä ja on todella hyvä tukikohta kaupunkiin ja sen lähiympäristöon tutustuessa. St. Malossa on useita nähtävyyksiä, joista historiallisimmat ja mielenkiintoisimmat sijaitsevat mukulakivikaduilla ympäri muuria. Saadaksesi parhaat näkymät, kävele pitkin valleja. Muita kohokohtia ovat Cathédrale St. Vincent, joka sijaitsee Place Jean de Châtillonissa, ja myös Fort National, Château de St. Malo, hiekkarannat ja upea Grand Aquarium.

Kaupunki on lopullinen määränpää päivittäiselle Condor Ferrylle, joka lähtee Weymouthista, Englannistai, pysähtyen sekä Guernseyn ja Jerseyn saarilla matkan varrella.