COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Le Havre on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Portsmouth - Le Havre lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Weekly 7 hr 59 min
  • Get price

Portsmouth Le Havre lautta arvostelut

 • "Lomamatka"

  Hyvä hytti, nopea lastaus ja purku. Kamala terminaali Le Havressa, satoja ihmisiä odottamassa pari tuntia eikä siellä ollut yhtään kahvilaa. Ei kaikkein paras viimeinen mielikuva Ranskasta, iso pettymys.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ranska 2013"

  Palvelut olivat oikein tyydyttäviä tarpeisiimme.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Portsmouthista Le Havreen"

  Hyvä ylitys. Hidas lastaus mutta otimme ajan kiinni ja saavuimme ajoissa. Matkustimme pyörillä. Oli painajaismaista yrittää varata kahdelle henkilölle ja kahdelle pyörälle, mutta monen sähköpostiviestin jälkeen se onnistui. Saimme täyden rahojenpalautuksen ylimääräisestä lipusta joka minun piti ostaa. Älä mieti varatessasi hyttiä yölautalle, ja toivoin jopa että olisin varannut yhden paluumatkan päivälautalle. Hytti oli puhdas, siellä oli puhtaat lakanat ja pyyhkeet. Kokonaisuudessaan hyvä matka.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Moottoripyöräystävällinen lautta"

  Avulias, ystävällinen henkilökunta ohjasi meitä moottoripyörillämme, minne piti mennä jne. Hytit ja julkiset tilat olivat puhtaita ja mukavia. Miellyttävä ylitys.

  'Norman Voyager' travelled on Norman Voyager

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Le Havre

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Portsmouth Le Havre. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 59 minuuttia.

Portsmouth Le Havre matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Le Havre opas

Ranskan satamakaupunki Le Havren de Grace perustettiin vuonna 1517 kuningas Frans I:n toimesta Seinen suistoalueen, Honfleurin ja Harfleurin liettymisen jälkeen. Vuonna 1820 ja 1852 kaupunki oli laajentunut, ensin taakse työntyneillä valleilla ja myöhemmin niiden purulla. Sotaporttina 1600-luvun aikana, onnistuneen kaupankäynnin Islesien kanssa 1700–luvulla ja maastamuutto Amerikkaan 1800–luvullla kaikki osaltaan vaikuttivat korkeaan väestörakenteeseen ja nopeaan kaupungin kehittämiseen. Teollistuminen alkoi 1920-luvulla ja on tehnyt Le Havresta tärkeän kaupungin Normandiassa maailmanlaajuisen kahvin ja puuvillakaupan ansiosta. Heinäkuussa 2005 Unesco lisäsi uudelleenrakennetun, Auguste Perretin suunnitteleman, Le Havren kaupungin maailmanpernitökohteeksi. Perret oli merkittävä arkkitehti 20-luvulla, "konkreettinen runoilija" ja uudistaja. Perretin arkkitehtuuri on selkeä, ilmava, harmoninen ja päättäväisesti innovatiivinen.

Le Havre on syväsatama, johon pääsee 24/7 vuoroveden häiritsemättä ja sinne pääsevät kaikenkokoiset alukset. Lauttaliikenne kulkee Portsmouthiin Englannin etelärannikolla.