Portsmouth
Le Havre
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Le Havre

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Portsmouth Le Havre. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 6 tuntia.

Portsmouth Le Havre matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Portsmouth - Le Havre?

  Lautan ylitysaika Portsmouth - Le Havre on noin 6h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Portsmouth - Le Havre?

  On olemassa 1 lauttaoperaattoria Portsmouth to Le Havre ja tämä on
  • Brittany Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Portsmouth - Le Havre?

  Varaa lautat reitiltä Portsmouth kohteeseen Le Havre tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portsmouth - Le Havre?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portsmouth - Le Havre
  • Brittany Ferries
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Portsmouth - Le Havre?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Portsmouth ja Le Havre välillä
  • Brittany Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Portsmouth - Le Havre?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Brittany Ferries

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Le Havre opas

Ranskan satamakaupunki Le Havren de Grace perustettiin vuonna 1517 kuningas Frans I:n toimesta Seinen suistoalueen, Honfleurin ja Harfleurin liettymisen jälkeen. Vuonna 1820 ja 1852 kaupunki oli laajentunut, ensin taakse työntyneillä valleilla ja myöhemmin niiden purulla. Sotaporttina 1600-luvun aikana, onnistuneen kaupankäynnin Islesien kanssa 1700–luvulla ja maastamuutto Amerikkaan 1800–luvullla kaikki osaltaan vaikuttivat korkeaan väestörakenteeseen ja nopeaan kaupungin kehittämiseen. Teollistuminen alkoi 1920-luvulla ja on tehnyt Le Havresta tärkeän kaupungin Normandiassa maailmanlaajuisen kahvin ja puuvillakaupan ansiosta. Heinäkuussa 2005 Unesco lisäsi uudelleenrakennetun, Auguste Perretin suunnitteleman, Le Havren kaupungin maailmanpernitökohteeksi. Perret oli merkittävä arkkitehti 20-luvulla, "konkreettinen runoilija" ja uudistaja. Perretin arkkitehtuuri on selkeä, ilmava, harmoninen ja päättäväisesti innovatiivinen.

Le Havre on syväsatama, johon pääsee 24/7 vuoroveden häiritsemättä ja sinne pääsevät kaikenkokoiset alukset. Lauttaliikenne kulkee Portsmouthiin Englannin etelärannikolla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 11:30 17:30 6 tuntia Ti, Ke, To, Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.