COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - St Malo on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Laivalla

Portsmouth - St Malo lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 11 hr
  • Get price

Portsmouth St Malo lautta arvostelut

 • "Kallistuvat istuimet"

  Vinkki: älä istuudu ravintolaan tai baariin ennen kuin olet löytänyt oman istuimesi. Viime matkallamme katsoimme Tour de Francea ja me kolme viihdyimme hieman liian hyvin baarissa, kun menimme istuimillemme niissä nukkui muita ihmisiä. Kyllä, olisimme voineet herättää heidät, minkä olisimme varmasti tehneet jos olisimme olleet ranskalaisia, mutta lopulta pädyimme nukkumaan lattialla - ei niin mukavaa.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Stressitön alku ja loppu Ranskan lomalle"

  Tämä oli mahtava aloitus ja lopetus ihanalle lomalle Normandiassa. Laiva oli hyvässä kunnossa ja miehistö todella avulias. Oli mahtavaa mennä nukkumaan lähtiessämme Portsmouthista ja herätä virkistyneenä St Malossa, se lisäsi päivän lomaamme, mistä olimme hyvin kiitollisia.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno reissu"

  Erittäin mukava matka kumpaankin suuntaan.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatkamme"

  Ainoa negatiivinen asia oli viive satamassa kun odotimme laivaan lastausta. Tilanne oli parempi takaisintullessa sillä saavuimme aikaisemmin. Tiedän ettei sille voi mitään. Muutoin ylitys oli mahtava. Hieman kallis.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Portsmouth satamaan St Malo

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Portsmouth St Malo. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 11 tuntia.

Portsmouth St Malo matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


St Malo opas

Vaikka St. Malo ei ehkä ole yksi suurimmista kaupungeista Bretagnen alueella Ranskassa, se on lähellä Mont Saint Micheliä ja on todella hyvä tukikohta kaupunkiin ja sen lähiympäristöon tutustuessa. St. Malossa on useita nähtävyyksiä, joista historiallisimmat ja mielenkiintoisimmat sijaitsevat mukulakivikaduilla ympäri muuria. Saadaksesi parhaat näkymät, kävele pitkin valleja. Muita kohokohtia ovat Cathédrale St. Vincent, joka sijaitsee Place Jean de Châtillonissa, ja myös Fort National, Château de St. Malo, hiekkarannat ja upea Grand Aquarium.

Kaupunki on lopullinen määränpää päivittäiselle Condor Ferrylle, joka lähtee Weymouthista, Englannistai, pysähtyen sekä Guernseyn ja Jerseyn saarilla matkan varrella.