Portsmouth
Caen
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Caen

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Portsmouth Caen. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 6 tuntia.

Portsmouth Caen matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Portsmouth - Caen?

Lautan ylitysaika Portsmouth - Caen on noin 6h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Portsmouth - Caen?

Portsmouth to Caen lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Portsmouth - Caen on 474 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Portsmouth - Caen?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Portsmouth to Caen ja tämä on
 • Brittany Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Portsmouth - Caen?

Varaa lautat reitiltä Portsmouth kohteeseen Caen tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portsmouth - Caen?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Portsmouth - Caen
 • Brittany Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Portsmouth - Caen?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Portsmouth ja Caen välillä
 • Brittany Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Portsmouth - Caen?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Brittany Ferries

Mikä on etäisyys Portsmouth ja Caen välillä?

Etäisyys Portsmouth ja Caen välillä on noin 104 meripeninkulmaa.

Portsmouth Caen lautta arvostelut

 • "Hyvä kokemus miinuksena WiFin puute"

  Kokemukseni sekä Normandiella että Mont St. Michelillä olivat positiivisia: laiva oli puhdas, henkilökunta ystävällinen (odotin hiljaisia, kivikasvoisia asiakaspalvelijoita), ja palvelut helppokäyttöisiä ja käteviä. Hytti oli erinomainen ja lisämaksun arvoinen. Oli kuitenkin turhauttavaa että tein tämän matkan businessmielessä, enkä voinut käyttää wifiä kummallakaan suunnalla; menomatkalla se oli kokonaan alhaalla ja paluumatkalla se oli niin hidas etten pystynyt edes lukemaan sähköpostejani. Vaikka lomamatkailijoita asia ei niinkään haitannut, huomasin muitakin liikemiehiä joita tilanne selvästi harmitti.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Portsmouthista Caeniin Brittany Ferriesillä"

  Vuosien takainen edellinen lauttakokemus (lyhyt kanaalin ylitys) vakuutti minut käyttämään tunnelia, mutta viimeaikainen kokemukseni muutti mieleni. Lautta oli siisti, tilava eikä ylikuormitettu. Henkilökunta oli tehokas ja avulias, ja etenkin ruokapalvelut olivat hyvänlaatuisia eivätkä ylihinnoiteltuja.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viimeinen ylitys Portsmouthista Caeniin"

  Käytimme Normandian lauttaa ylitykseen Portsmouthista Caeniin matkallamme Pohjois-Ranskan lomalle. Voin suositella lämpimästi tätä matkaa joka oli hyvin organisoitu ja todella nautinnollinen kokemus. En epäröisi ollenkaan suositellessani sitä muille tai tehden saman matkan itse uudestaan.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Caen opas

Ranskan kaupunki Caen, Normandiassa, on yksi maan vanhimmista yliopistokaupungeista. Se sykkii toimintaa, se on elinvoimainen ja houkutteleva kaupunki, joka sijaitsee Orne-joen varrella. Hienojen taide- ja muotiliikkeiden rinnalla loistavat markkinat joilla myydään hienoja viinejä ja tuoretuotteita, ja Caen tarjoaakin hemmottelevan ostoskokemuksen kaikille. Normandian rikkaat maut voidaan kokea paitsi maito- ja äyriäisruoissa joita tarjoillaan Caen erinomaisissa ravintoloissa, mutta myös kadun puolella crêperieissä ja leipomoissa. Erityisesti Vaugueuxin kaupunginosassa on useita erinomaisia ravintoloita.

Caen on loistava lähtökohta Normandian maihinnousun opastettuihiin rantaretkiin, ja tunteita herättävään Caen Memorial Museumiin, joka on omistettu rauhalle ja tunnetaan yhtenä parhaista WW2 museoista Ranskassa. Museo keskittyy sovinnon teemaan ja se näkyy läpi useiden kokoelmien nykyajan sodista ja sodankäynnin teoista, mutta on erityisen keskittynyt WW2:seen.

Lauttapalvelut kulkevat Portsmouthin, Englannin ja Caenin/Ouistrehamin välillä sekä perinteisillä autolautoilla että supernopeilla lautoilla, jotka kulkevat maaliskuusta marraskuuhun. Lauttaterminaali on noin 15km päässä Caenista, minne jalkamatkustajat pääsevät bussikuljetuksella.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Brittany Ferries 08:00 14:00 6 tuntia Jokapäiväinen
Brittany Ferries 15:00 21:00 6 tuntia Mon, Ti, Ke, Pe, La, Sun
Brittany Ferries 21:30 05:45 8 tuntia 15 minuuttia To
Brittany Ferries 23:00 05:45 6 tuntia 45 minuuttia Ti, Pe, Sun
Brittany Ferries 23:00 06:30 7 tuntia 30 minuuttia Ke
Brittany Ferries 23:30 05:45 6 tuntia 15 minuuttia Mon, La

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.