COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Caen on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Portsmouth - Caen lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 5 hr 45 min
  • Get price

Portsmouth Caen lautta arvostelut

 • "Portsmouthista Caeniin"

  Erittäin vaikuttunut. Matka oli kuin miniristeily! Maksoimme extraa kallistuvista istuimista missä oli hyvät ja huonot puolet. Ne olivat hieman klaustrofobisia mutta huone oli hiljainen ja niissä oli mahdollista nukkua. Mutta osa ihmisistä ei selvästikkään ollut maksanut niistä vaikka käyttivät niitä siitä huolimatta, mikä oli ärsyttävää. Kokonaisuudessaan matka oli kuitenkin rentouttava ja mukava aloitus lomallemme.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kanaalin ylitys tilapäisten kainalosauvojen kera"

  Oli todella avuliasta kun henkilökunta huomasi että kulkin kainalosauvojen kera ja kysyi tätyykö minun parkkeerata hissin lähelle. He vakuuttivat että olisin hissin lähellä & tämä teki laivaannoususta niin paljon helpompaa. Kiitos paljon Normandien & sataman henkilökunnalle. Vaikka lipun hinta oli kallis, se oli mielestäni sen arvoinen.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Portsmouthista Caeniin Brittany Ferriesillä"

  Vuosien takainen edellinen lauttakokemus (lyhyt kanaalin ylitys) vakuutti minut käyttämään tunnelia, mutta viimeaikainen kokemukseni muutti mieleni. Lautta oli siisti, tilava eikä ylikuormitettu. Henkilökunta oli tehokas ja avulias, ja etenkin ruokapalvelut olivat hyvänlaatuisia eivätkä ylihinnoiteltuja.

  'Mont St Michel' travelled on Mont St Michel

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Viimeinen ylitys Portsmouthista Caeniin"

  Käytimme Normandian lauttaa ylitykseen Portsmouthista Caeniin matkallamme Pohjois-Ranskan lomalle. Voin suositella lämpimästi tätä matkaa joka oli hyvin organisoitu ja todella nautinnollinen kokemus. En epäröisi ollenkaan suositellessani sitä muille tai tehden saman matkan itse uudestaan.

  'Normandie' travelled on Normandie

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Caen

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Portsmouth Caen. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia 45 minuuttia.

Portsmouth Caen matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Caen opas

Ranskan kaupunki Caen, Normandiassa, on yksi maan vanhimmista yliopistokaupungeista. Se sykkii toimintaa, se on elinvoimainen ja houkutteleva kaupunki, joka sijaitsee Orne-joen varrella. Hienojen taide- ja muotiliikkeiden rinnalla loistavat markkinat joilla myydään hienoja viinejä ja tuoretuotteita, ja Caen tarjoaakin hemmottelevan ostoskokemuksen kaikille. Normandian rikkaat maut voidaan kokea paitsi maito- ja äyriäisruoissa joita tarjoillaan Caen erinomaisissa ravintoloissa, mutta myös kadun puolella crêperieissä ja leipomoissa. Erityisesti Vaugueuxin kaupunginosassa on useita erinomaisia ravintoloita.

Caen on loistava lähtökohta Normandian maihinnousun opastettuihiin rantaretkiin, ja tunteita herättävään Caen Memorial Museumiin, joka on omistettu rauhalle ja tunnetaan yhtenä parhaista WW2 museoista Ranskassa. Museo keskittyy sovinnon teemaan ja se näkyy läpi useiden kokoelmien nykyajan sodista ja sodankäynnin teoista, mutta on erityisen keskittynyt WW2:seen.

Lauttapalvelut kulkevat Portsmouthin, Englannin ja Caenin/Ouistrehamin välillä sekä perinteisillä autolautoilla että supernopeilla lautoilla, jotka kulkevat maaliskuusta marraskuuhun. Lauttaterminaali on noin 15km päässä Caenista, minne jalkamatkustajat pääsevät bussikuljetuksella.