Poole
Cherbourg
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Poolesta Cherbourgiin

Brittany Ferries yhdistää Englannin ja Ranskan liikennöiden Poole-Cherbourg reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää 4 tuntia 15 minuuttia.
Poole-Cherbourg välisten matkojen säännöllisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Poole - Cherbourg?

  Lautan ylitysaika Poole - Cherbourg on noin 5h 05m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Poole - Cherbourg?

  Poole to Cherbourg lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Poole - Cherbourg on 175 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Poole - Cherbourg?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Poole ja Cherbourg välillä. Nämä ovat
  • Brittany Ferries
  • Condor Ferries
 • Miten voin varata lauttalippuja Poole - Cherbourg?

  Varaa lautat reitiltä Poole kohteeseen Cherbourg tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poole - Cherbourg?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poole - Cherbourg
  • Brittany Ferries
  • Condor Ferries
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Poole - Cherbourg?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Poole ja Cherbourg välillä
  • Brittany Ferries
  • Condor Ferries
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Poole - Cherbourg?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Brittany Ferries
 • Mikä on etäisyys Poole ja Cherbourg välillä?

  Etäisyys Poole ja Cherbourg välillä on noin 68 meripeninkulmaa.

Poole Cherbourg lautta arvostelut

 • "Sujuvat ylitykset"

  Yleisesti ottaen olimme tyytyväisiä Ranskan lomamme lauttamatkaan. Lastaus ja purkutoimet olivat sujuvia ja tehokkaita, vaikkakin istuimme autossamme pitkään ennen kuin pääsimme laivasta ulos Poolessa. Laivalla nautimme ylityksestä. Ruoka oli hyvää ja henkilökunta tarjosi hyvää, ystävällistä palvelua. Ruokien ja juomien hinnoittelu oli hyvin kohtuullista. Istuma-alueet olivat puhtaat ja mukavat. Negatiivisenä asiana maksoimme matkasta 80£ enemmän kuin olisimme maksaneet edellisenä päivänä. Pidämme tämän mielessä ensi kertaa varten. Meidän oli myös pakko maksaa kallistuvista istuimista paluumatkalla; emme käyttäneet niitä kummallakaan matkalla.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Yllättävän hyvä"

  Odotin että matkassa kävisi ilmi jokin juju sillä olin varannut halvan matkatoimiston kautta, mutta kaikki menikin sujuvasti. Minun piti päivittää uuden autoni rekisteritunnus hieman ennen matkalle lähtöä, ja Nikki directferriesiltä hoiti tämän helposti ja ongelmitta. Ylitys itsessään oli aikataulussa ja laivalla oli kaikki tarvittavat palvelut, henkilökunta oli osaava ja avulias. Lastaus ja purku olisivat voineet tapahtua hieman nopeammin, mutta nopeus oli kai normaali pidemmille kanaalin ylityksille.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein miellyttävä kokemus"

  Erittäin tehokas ja täsmällinen sekä lähtiessä Cherbourgissa että saapuessa Pooleen. Erinomainen autojen lastaus ja purku kummassakin päässä. Todella miellyttävä ja iloinen henkilökunta. Kokonaisuudessaan ylitys oli erittäin nautinnollinen.

  'Barfleur' travelled on Barfleur

  Lue lisää Näytä vähemmän

Poole opas

Poole on rannikkoalue ja satamakaupunki joka sijaitsee Dorsetin läänissä Englannin etelärannikolla. Poole on noin 33 km itään Dorchesterista ja 180 km lounaaseen Lontoosta. Kaupunki sijaitsee Englannin Kanaalin rannalla. Poolen satama on vilkas kaupallinen satama jossa on monia erilaisia aluksia ja päivittäinen liikenne. Satama on myös yksi maailman suurimmista luonnon satamista, sen ympärillä sekä Brownsean saarella sataman sisällä on paljon luontoa, kuten soita ja vatteja. Pontoonilautta kulkee sataman suulla koko päivän, tarjoten helpon pääsyn Purbecksiin.

Terminaalin palveluihin kuuluu kesäkahvila joka tarjoaa aterioita ja virvokkeita, valuutanvaihtotoimisto ja säilytyslokero ja löytötavaratoimisto. Kanavan ylityspalvelut kulkevat Ranskan Cherbourgin, ja matka kestää noin 4 tuntia ja 15 minuuttia. Toukokuusta syyskuuhun on myös nopea lauttayhteys, joka tekee ylityksen hieman yli kahdessa tunnissa. Samoin toukokuusta syyskuuhun kulkee lautta St Maloon Ranskaan, ja matka kestää noin 4,5 tuntia. Kahdesti päivässä lautta lähtee St Peter Portiin Guernseyyn, joka kestää 2,5 tuntia ja huhtikuusta lokakuuhun 3 tunnin lautta St Helieriin Jerseyyn.


Cherbourg opas

Cherbourg sijaitsee Cotentin niemimaan pohjoiskärjessä Manchen alueella Normandian Ranskassa. Se tunnetaan parhaiten satamakaupunkina ja saapumispisteenä Cross Channel lautiolle Britanniasta. Vierailu Cherbourgiin on aloitettava yhdestä kaupungin arvostetuimmista kulttuurilaitoksista, T. Henryn (1776-1836)museosta. Museo on perustettu vuonna 1831, yli 160:n Henryn (Royal museoiden komissaari) maalauksen lahjoituksella, ja nykyään kokoelmassa on 300 Ranskan, Italian ja Hollannin taiteilijioden maalauksia keskiajalta nykypäivään. Näihin kuuluu muunmuassa Murrillon "Ascent Golgatalle" (1618-1682); Filippino Lippin kiistanalainen "Kristus kuoli" (1457-1504); Beato Angelico (1395 -1455) "Conversion of St. Augustine," ja sen jälkeen erittäin vaikuttava kokoelma JF Milletin (1814-1875) teoksia. Toinen näkemisen arvoinen nähtävyys on Abbey du Voeu, jonka perusti Matilda (1080-1118), Henry I:n (1068 ca-1135) vaimo vuonna 1145. Se on omistettu Neitsyelle. Kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1181, Henry II:n (1133-1189) ja Eleanor Aquitaine (1122-1204) vallan aikana, jotka olivat läsnä tilaisuudessa. Valitettavasti vuosisatojen saatossa se on vaurioitunut pahoin.

Lautalla pääsee Pooleen, Portsmouthiin ja Rosslareen kaupungin satamasta.


Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.