Lautta satamasta Newhaven satamaan Dieppe

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Newhaven Dieppe. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia.

Newhaven Dieppe matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Newhaven - Dieppe lauttaoperaattorit

 • DFDS Seaways
  • 3 lähtöä päivittäin 4 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Newhaven Dieppe

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Newhaven Dieppe on auto ja 2 matkustajaa.

Newhaven Dieppe lautta arvostelut

 • "Erinomainen matka"

  'Terasa' matkusti Newhaven Dieppe operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka"

  Matkustimme viime viikolla elokuussa emmekä varanneet hyttiä mutta olimme enemmän kuin iloisia aulassa, mahtava henkilökunta ja kohtelias aion käyttää uudelleen ensi vuonna.

  'Paul' matkusti Newhaven Dieppe operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Menopaluupurjehdus Newhaven/Dieppe"

  Ei ongelmia varauksessa, laivaan nousussa ja sieltä ulostulossa.

  'David' matkusti Newhaven Dieppe operaattorilla DFDS Seaways aluksella Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Newhaven Dieppe"

  Erinomainen matka, aivan kuin risteilyalus.

  'William' matkusti Newhaven Dieppe operaattorilla DFDS Seaways aluksella Seven Sisters

  Lue lisää Näytä vähemmän

Newhaven opas

Newhavenin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla East Sussexin läänissä. Newhaven sijaitsee Ousejoen suulla, laaksossa jonka joki on lävistänyt Etelä Downsissa. Vuosisatojen aikana joki on liikkunut Newhavenin ja Seafordin välillä seurauksenarantamatalikon kasvaessa sen suulla. Tärkein osa kaupunkia sijaitsee länsipuolella jokea, siellä on myös asuinalue Denton ja Mount Pleasant Downsin rinteillä itään. Teollisuusalueet sijaitsevat joen itäpuolella, samoin kuin kaikki kolme rautatieasemaa jotka palvelevat Newhavenia; Newhaven Townia, Newhaven Harbouria ja nyt tarpeetonta Newhavenin Marinea. Viimeaikaisia asuinalueita on West Quay, Harbour Heights ja August Fields.

Newhavenin satama on pieni mutta vilkas satama. Sen sisäänkäynnille on sijoitettu kaksi laituria, suojassa voimakkaalta tuulelta kiitos vankan aallonmurtajan länsipuolella. Satama on portti Dieppeen Ranskan kaakkois-rannikolla. Satamassa on muutamia palveluita, myös lähikauppa ja kahvila. Liiknutarajoitteisten palvelut ovat myös saatavilla. Terminaalissa on erityisesti suunniteltuja lepohuoneita ja alueita pyörätuolilla liikkuville.

Dieppe opas

Satamakaupunki Dieppe sijaitsee Pohjois-Ranskassa, Englannin kanaalin rannikolla Arques-joen suulla, joka on kuuluisa kampasimpukoista. Dieppen kadut ovat täynnä kauppoja ja ravintoloita, ja viikottaiset markkinat tuovat väriä ja perinnettä keskusaukiolle. Kaupunki oli aikoinaan tärkeä satama mausteiden ja norsunluun kauppaamiseen. Dieppen Chateau-museo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tässä kalkkikivestä ja piikivestä rakennetussa linnoituksessa, joka on jälleenrakennettu läntisille kallioille 1600–luvun aikana, on seuraavat museokokoelmat: merenkulun, Dieppen käsityöläisten 1500–luvulla veistämät norsunluut, Boudini, Lebourg ja Pissaron maalauksia ja Braquen etsausta. Vieux-Château (Vanha linna) sisältää kaupungin merenkulun historiaa ja siellä on yksi hienoimmista norsunluuveistoskokoelmista Euroopassa. Vierailijoille, jotka rakastavat ulkoilua, lähistöllä on 18-reikäinen golfkenttä joten Dieppe on hyvä valinta golfareille. Sen urheilumahdollisuuksiin kuuluu myös tenniskenttiä ja muu vesiurheilu.

Satama, sen venesatama ja kalasatama, on aivan keskellä kaupunkia. Troolarit ja kalastusalukset tarjoavat värikkään spektaakkelin, joka edelleen houkuttelee useita maalareita.