Newhaven
Dieppe
Lautat maahan Ranska
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Newhaven satamaan Dieppe

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Newhaven Dieppe. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: DFDS Seaways. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 4 tuntia.

Newhaven Dieppe matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Newhaven - Dieppe?

Lautan ylitysaika Newhaven - Dieppe on noin 4h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Newhaven - Dieppe?

Newhaven to Dieppe lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Newhaven - Dieppe on 134 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Newhaven - Dieppe?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Newhaven to Dieppe ja tämä on
 • DFDS Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Newhaven - Dieppe?

Varaa lautat reitiltä Newhaven kohteeseen Dieppe tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Newhaven - Dieppe?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Newhaven - Dieppe
 • DFDS Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Newhaven - Dieppe?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Newhaven ja Dieppe välillä
 • DFDS Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Newhaven - Dieppe?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • DFDS Seaways

Mikä on etäisyys Newhaven ja Dieppe välillä?

Etäisyys Newhaven ja Dieppe välillä on noin 80 meripeninkulmaa.

Newhaven Dieppe lautta arvostelut

 • "Ensimmäinen matka Dieppestä Newhaveniin"

  Matkan tehokkuus oli erinomainen, kaikki meni aikataulun mukaan, mutta ensi kerralla ottaisin omat eväät mukaan sillä ruoka oli huonolaatuista. Olimme kyllä aikaisella lautalla joten ehkä se vaikutti asiaan, ja maksoimme lipuista myös erittäin hyvän hinnan. Kokonaisuudessa olemme tyytyväisiä.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka"

  Matkustimme viime viikolla elokuussa emmekä varanneet hyttiä mutta olimme enemmän kuin iloisia aulassa, mahtava henkilökunta ja kohtelias aion käyttää uudelleen ensi vuonna.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Menopaluupurjehdus Newhaven/Dieppe"

  Ei ongelmia varauksessa, laivaan nousussa ja sieltä ulostulossa.

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erinomainen matka"

  'Côte d'Albâtre' travelled on Côte d'Albâtre

  Lue lisää Näytä vähemmän

Newhaven opas

Newhavenin kaupunki sijaitsee Englannin etelärannikolla East Sussexin läänissä. Newhaven sijaitsee Ousejoen suulla, laaksossa jonka joki on lävistänyt Etelä Downsissa. Vuosisatojen aikana joki on liikkunut Newhavenin ja Seafordin välillä seurauksenarantamatalikon kasvaessa sen suulla. Tärkein osa kaupunkia sijaitsee länsipuolella jokea, siellä on myös asuinalue Denton ja Mount Pleasant Downsin rinteillä itään. Teollisuusalueet sijaitsevat joen itäpuolella, samoin kuin kaikki kolme rautatieasemaa jotka palvelevat Newhavenia; Newhaven Townia, Newhaven Harbouria ja nyt tarpeetonta Newhavenin Marinea. Viimeaikaisia asuinalueita on West Quay, Harbour Heights ja August Fields.

Newhavenin satama on pieni mutta vilkas satama. Sen sisäänkäynnille on sijoitettu kaksi laituria, suojassa voimakkaalta tuulelta kiitos vankan aallonmurtajan länsipuolella. Satama on portti Dieppeen Ranskan kaakkois-rannikolla. Satamassa on muutamia palveluita, myös lähikauppa ja kahvila. Liiknutarajoitteisten palvelut ovat myös saatavilla. Terminaalissa on erityisesti suunniteltuja lepohuoneita ja alueita pyörätuolilla liikkuville.


Dieppe opas

Satamakaupunki Dieppe sijaitsee Pohjois-Ranskassa, Englannin kanaalin rannikolla Arques-joen suulla, joka on kuuluisa kampasimpukoista. Dieppen kadut ovat täynnä kauppoja ja ravintoloita, ja viikottaiset markkinat tuovat väriä ja perinnettä keskusaukiolle. Kaupunki oli aikoinaan tärkeä satama mausteiden ja norsunluun kauppaamiseen. Dieppen Chateau-museo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tässä kalkkikivestä ja piikivestä rakennetussa linnoituksessa, joka on jälleenrakennettu läntisille kallioille 1600–luvun aikana, on seuraavat museokokoelmat: merenkulun, Dieppen käsityöläisten 1500–luvulla veistämät norsunluut, Boudini, Lebourg ja Pissaron maalauksia ja Braquen etsausta. Vieux-Château (Vanha linna) sisältää kaupungin merenkulun historiaa ja siellä on yksi hienoimmista norsunluuveistoskokoelmista Euroopassa. Vierailijoille, jotka rakastavat ulkoilua, lähistöllä on 18-reikäinen golfkenttä joten Dieppe on hyvä valinta golfareille. Sen urheilumahdollisuuksiin kuuluu myös tenniskenttiä ja muu vesiurheilu.

Satama, sen venesatama ja kalasatama, on aivan keskellä kaupunkia. Troolarit ja kalastusalukset tarjoavat värikkään spektaakkelin, joka edelleen houkuttelee useita maalareita.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Seaways 07:00 11:00 4 tuntia Mon
DFDS Seaways 11:00 15:00 4 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La
DFDS Seaways 17:00 21:00 4 tuntia Sun
DFDS Seaways 23:00 04:00 5 tuntia Mon, Ti, Ke, To, Pe
DFDS Seaways 23:00 05:00 6 tuntia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.