COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Cherbourg on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Englanti - Ranska lautat sivullamme.

Portsmouth - Cherbourg lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Weekly 2 hr 59 min
  • Get price

Portsmouth Cherbourg lautta arvostelut

 • "Matka Portsmouthista Cherbourgiin"

  Matka ei alkanut kovin hyvin. Oli todella vaikeaa löytää oikea sisäänkänyti Condorin lauttaan. Ensin kyltit sanoivat vain "Brittany Ferries", missään ei sanottu "condor". Sitten poistuimme liikenneympyrästä ja tajusimme että olimme rekkojen lastausalueella. Miksi oikean lähtöselvitysalueen pitää olla niin vaikeaa? Oletteko koskaan kuulleet tien viitoista? Matka itsessään oli hyvä. Lautta lähti ja saapui ajoissa. Ruokapalvelut olivat rajallisia ja ylihinnoiteltuja mutta saat vapaasti tuodat omat juomat ja ruoat. Lapsille oli TV mikä oli ihanaa näin pitkällä matkalla. Paluumatkalla ei ollut TV:tä mutta 10-vuotiaani osallistui piirustuskilpailuun ja voitti palkinnon joten hän astui ulos laivasta hymyillen.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Juuri niin kuin toivoimmekin"

  Saavuimme Portsmouthiin 45 minuuttia ennen matkaa ja liityimme lyhyeen autojonoon. Meidät lastattiin n. 10 minuutin päästä saapumisestamme ja lähdimme autolta haahuilemaan lautalle. Lautta oli pieni mutta sopiva tilaisuuteen. Ylitys kesti vain 3 tuntia joten emme kaivanneet mitään. Nautimmme kupilliset teetä ja salaattiannokset kahvilassa. Ruoka oli hieman ylihinnoiteltua mutta niin kai voi odottaakin, joten emme olleet yllättyneitä. Ruoka oli itseasiassa melko maukasta mikä oli bonus! Lautalta poistulo oli myös tehokasta. Pääsimme jatkamaan loppumatkaamme hujauksessa ihanan innokkaan henkilökunnan jäsenen vilkuttaessa jokaiselle lähtevälle autolle.

  'Normandie Express' travelled on Normandie Express

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "FERME"

  Matkustimme Portsmouthista Cherbourgiin 22.6.2013. Meri oli todella myrskyisä tehden matkasta epämiellyttävän. Olin unohtanut "cat"in, Normandie Expressin valitettavat liikkeet, joiden syystä meitä neuvottiin pysymään istuimilla. Varon tämän aluksen käyttämistä tulevaisuudessa, mutta minun täytyy kehua miehistöä heidän avuliaisuudestaan koko matkan ajan. Paluumatkamme 29. pvä oli paljon parempi, sillä meri oli rauhallinen. Ainoa huoleni koko matkasta kohdistui Cherbourgin terminaaliin ja sen palvelujen puutteeseen. Ainoa kahvila oli "ferme" lauantaina. Tämä oli naurettavaa ja täysin mahdotonta hyväksyä. Saavuimme nuoren vauvamme kanssa ajoissa, odottaen että saamme jotain syödäksemme. Mikä pettymys! Se pilasi lomamme lopun.

  'Normandie Express' travelled on Normandie Express

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kaikkien aikojen paras matka"

  Lauttamatka Portsmouthista Cherbourgiin oli ihana. Varasimme deluxe sviitin eikä se pettänyt...Emme epäröi käyttää directferriesiä uudelleen.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Portsmouth satamaan Cherbourg

Englanti ja Ranska yhdistyvät reitillä Portsmouth Cherbourg. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Brittany Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 5 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 59 minuuttia.

Portsmouth Cherbourg matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Portsmouth opas

Portsmouth on kaupunki ja satama joka sijaitsee Hampshiren läänissä Englannin etelärannikolla. Portsmouth on Yhdistyneen kuningaskunnan ainoa saarikaupunki ja on noin 100 km lounaiseen Lontoosta ja 30 km itään Southamptonista. Portsmouthilla on pitkä ja maineikas merenkulun historia. Se on koti maailman vanhimmalle kuivatelakalle, joka on edelleen käytössä, ja kuuluisille aluksille, kuten HMS Warrior, Mary Rose ja HMS Victory, Lord Nelsonin lippulaiva. Kaupunki on myös laivastotukikohdan koti ja siellä asuu Royal Marine kommandot.

Portsmouth on yksi Britannian parhaiten yhdistetty laivasatama, se yhdistää matkustajat yhdeksään eri kohteisiin. Laajassa satamassa on kolme terminaalia. Continental lauttasatama on Britannian toiseksi vilkkain ja sijaitsee pohjoiseen Naval Basesta. Etelään Naval Basesta löydät Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminalin. Continental Ferry Terminal palvelee lauttayhteyksiä Le Havreen Ranskassa ja Bilbaoon Espanjassa. Päivittäisiä ylityksiä on myös Cherbourgiin, Caeniin ja St Maloon Ranskassa, St Helieriin Jerseyssä, St Peter Portiin Guernseyssä ja Rydeen Isle of Wightissa.


Cherbourg opas

Cherbourg sijaitsee Cotentin niemimaan pohjoiskärjessä Manchen alueella Normandian Ranskassa. Se tunnetaan parhaiten satamakaupunkina ja saapumispisteenä Cross Channel lautiolle Britanniasta. Vierailu Cherbourgiin on aloitettava yhdestä kaupungin arvostetuimmista kulttuurilaitoksista, T. Henryn (1776-1836)museosta. Museo on perustettu vuonna 1831, yli 160:n Henryn (Royal museoiden komissaari) maalauksen lahjoituksella, ja nykyään kokoelmassa on 300 Ranskan, Italian ja Hollannin taiteilijioden maalauksia keskiajalta nykypäivään. Näihin kuuluu muunmuassa Murrillon "Ascent Golgatalle" (1618-1682); Filippino Lippin kiistanalainen "Kristus kuoli" (1457-1504); Beato Angelico (1395 -1455) "Conversion of St. Augustine," ja sen jälkeen erittäin vaikuttava kokoelma JF Milletin (1814-1875) teoksia. Toinen näkemisen arvoinen nähtävyys on Abbey du Voeu, jonka perusti Matilda (1080-1118), Henry I:n (1068 ca-1135) vaimo vuonna 1145. Se on omistettu Neitsyelle. Kirkko vihittiin käyttöön vuonna 1181, Henry II:n (1133-1189) ja Eleanor Aquitaine (1122-1204) vallan aikana, jotka olivat läsnä tilaisuudessa. Valitettavasti vuosisatojen saatossa se on vaurioitunut pahoin.

Lautalla pääsee Pooleen, Portsmouthiin ja Rosslareen kaupungin satamasta.