COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Procida

Procida on pienin saari Napolinlahdella, etelä-italiassa, joka sijaitsee Italian mantereen ja Ischia saaren puolessavälissä. Alkuperäisesti muodostettu neljän tulivuoren purkautumisesta, sen rosoinen rannikko ylpeilee kuudella rannalla ja viehättävillä satamakaupungeilla.

Pastellin värisenä helmenä, tämä kaunis saari on täynnä arkeologisia nähtävyyksiä ja kreikkalaistyylistä arkitehtuuria. Noin 10,000 asukasta kutsuvat tätä neljän neliökilometrin saarta kodiksi, joten se on yhtä vilkas kun naapurin turisti huvittelupaikka, mutta pursuaa aidommalla viehätyksellä ja voi tehdä erinomaisen päiväretken koosta huolimatta. Paras kaikesta, vastakohtana Caprin kalliit kahvilat, Procidalta löytyy nyöriä kapeita katuja, värikkäitä satamia kalastajilla kylvöverkkojen kanssa ja perinteiset satama ruokapaikat.

Rakennettu Terra Muratan kalliohin, maihinnousu sataman yllä, seisoo Pyhän Mikaelin luostari. Vaikka se putoaa palasiksi, tämä karismaattinen ja tunnelmallinen rakenne on pakko nähdä Procida matkalla, opastetuilla kierroksilla jotka tarjoavat mahdollisuuden kävellä sen kalloon koristeltun kappelin läpi sekä kirjaston joka sisältää teoksia 1500-luvun puolivälistä lähtien.

Viehättävät rakennukset saarella kaunistavat Corricellan pitkän luonnollisen lahden. Taustana kalliolle, arkkitehtuurin tyyli muistuttaa sitä, mitä löydettiin kuuluisalla Amalfin rannikolla, joka tarjoaa täydellisen ympäristön rennolle lounaalle turkoosilla veisllä jotka loiskivat kauniita kalastusveneitä vastaan. Yksinkertainen ruoanlaitto on niitti Procidalla; paikallisiin suosikkeihin kuuluu sitruuna salaatti täynnä chili oljyä, spaghettia merisillillä, ja haudutettua jänistä.

Mitä tulee rantoihin, kävelymatkan päästä pääsatamasta on suosittu paikka, mutta Corricellan ohi, itä-rannikolla, sijaitsee hienompaa hiekkaa jota voi saavuttaa kun kävelee alas pitkän portaikkon. Saaren paras ranta voi kuitenkin löytää kaupungissa Chiaiolella, lounaisella kulmalla, joka tarjoaa upeita näkymiä Vivarasta ja Ichiasta etäisyydessä.

Koska saari sijaitsee Ischia saaren, lännessä, ja Naplesin, idässä, välillä, lautat kulkevat säännöllisesti Procidaan molemmista, monella yhtiöllä jotka tarjoavat nopeita ja luotettavia reittejä. Purjehtiminen Ischiasta voi kestää niin vähän kuin kaksikymmentä minuuttia, riippuen lähtö-satamasta, kun taas jotkut reitit Naplesistä voi kestää tunnin, tarjoen yhden kauneimmista lauttamatkoista etelä-italiassa.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 13 lähtöä viikoittain 20 min
  • Etsi hinta
  • 6 lähtöä päivittäin 25 min
  • Etsi hinta
  • 6 lähtöä päivittäin 15 min
  • Etsi hinta
  • 4 lähtöä päivittäin 40 min
  • Etsi hinta

Procida arvostelut

 • "snav-ferries"

  ferries were very clean, very nice and helpful staff but big minus for that all cabins were so expensive, even after ferry left port and i went to ask prices.. price were same as when i bought tickets, no discount.. I have before went same way from Ancona to Split (Blueline-ferry) and prices were more low than Snav and after when ferry left port, cabinprices were 15-30e/person when Snav ask 50e/person!!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Procida