Unity Line
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Unity Line

Unity Lines on puolalainen laivayhtiö sekä Itämeren alueen suurin operaattori joka erikoistuu säännöllisiin matkoihin Puolan Swinoujscien ja Etelä-Ruotsin Ystadin välillä.

Kantaen yli 340 000 matkustajaa vuosittain sekä yli 250 000 kuorma-autoa, Unity Line on ollut jo pitkään monen ensisijainen valinta Välimeren matkoille. Yhtiö perustettiin vuonna 1994. Swinoujscien satama tunnetaan sen preussilaisesta linnoituksista sekä 1800-luvun puutarhoista kun taas Ystad on keskiaikainen kaupunki mukulakivikujillaan sekä puutaloillaan. Matkat kaupunkien välillä kestää kuusi ja puoli tuntia.

M/F Polonia on yhtiön lippulaiva joka otettiin käyttöön vuonna 1995 ja sitä pidetään Välimeren turvallisimpana sekä uudistuksiensa jälkeen yhtenä moderneimmista laivoista. Siltä löytyy kaksi a la carte ravintolaa, disco, kasino ja lukuisia kauppoja sekä valikoima mukavia hyttejä. Unity Linen matkustaja-aluksiin kuuluu m/f Skania joka on samankaltainen alus uudenaikaisella tyylillään ja suurella palveluvalikoimallaan. Skanialle mahtuu 1300 matkustajaa ja noin 300 ajoneuvoa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Unity Line aikataulut sekä hinnat ja voit varata Unity Line lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Unity Line vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Unity Line kaikki reitit

Unity Line routes and ports

Unity Line asiakasarviot

  • "Helposti perille"

    Nopea sisäänmeno! Henkilökunta auttoi (omillaan) moottoripyörän kiinnityksessä!!! Hyvä valikoima kaupoissa! Olisivat voineet mainita, että joutuu menemään lossilla Swinoujscien kaupunkiin, jonka liikenne viikonloppu iltaisin harvaa!!! Kiitos!

    Lue lisää Näytä vähemmän
  • "Leppoisaa tunnelmaa ja paljon tilaa."

    Lomasesongin ulkopuolella oli mukavan väljää ja a'la carte-ravintolassa sai todella yksilöllisen ja hyvän palvelun. Ruoka oli hyvää.

    Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.