COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Venetsia - Umag on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kroatia lautat sivullamme.

Venetsia - Umag lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 2 hr 30 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Venetsia satamaan Umag

Italia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Venetsia Umag, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Kompas reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Venetsia Umag kohteiden Italia ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuvat toisistaan kanavilla ja yhdistyvät lukuisilla silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä, jotka on nimetty muinaisen Veneti-heimon mukaan, joka eli alueella 900 luvulla eKr. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, arkkitehtuurista ja taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian Italian mantereelle kuuluisan Ponte Della Libertà sillalla. Uusi Venice Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. I S Basiliocan Terminaaliin saapuu laivoja Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.


Umag opas

Kroatian kaupunki Umag Istria on ensimmäinen kaupunki jonka kävijät näkevät saapuessaan Istriaan Länsi-Euroopasta. Umagissa viehättää sen monimuotoisuus ja monet nähtävyydet. Umagissa on noin 13 000 asukasta, noin 45 km rantaviivaa, ja mielenkiintoinen sisämaa, joka yhdistää koko alueen erityispiirteet ja saattaa siksi olla paras johdanto erilaiseen Välimeren kokemukseen. Umagin taustalla on kauniit kukkulat linnoituksineen, jotka tarjoavat vierailijoille upeita maisemia ja ihmeellistä historiaa, runsaasti paikallisia maatalouserikoisuuksia ja ystävälliset isännät. Umagin meri on kristallinkirkas ja sopii uintiin toukokuusta lokakuuhun.

Umagista pääsee Venetsiaan yhdellä purjehduksella viikossa ja matka-aika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.