Lautta satamasta Venetsia satamaan Umag

Italia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Venetsia Umag, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Venetsia Umag kohteiden Italia ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Venetsia - Umag lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 1 lähtö viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas
    • 1 lähtö viikoittain 3 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Venetsia Umag

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuvat toisistaan kanavilla ja yhdistyvät lukuisilla silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä, jotka on nimetty muinaisen Veneti-heimon mukaan, joka eli alueella 900 luvulla eKr. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, arkkitehtuurista ja taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian Italian mantereelle kuuluisan Ponte Della Libertà sillalla. Uusi Venice Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. I S Basiliocan Terminaaliin saapuu laivoja Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.

Umag opas

Kroatian kaupunki Umag Istria on ensimmäinen kaupunki jonka kävijät näkevät saapuessaan Istriaan Länsi-Euroopasta. Umagissa viehättää sen monimuotoisuus ja monet nähtävyydet. Umagissa on noin 13 000 asukasta, noin 45 km rantaviivaa, ja mielenkiintoinen sisämaa, joka yhdistää koko alueen erityispiirteet ja saattaa siksi olla paras johdanto erilaiseen Välimeren kokemukseen. Umagin taustalla on kauniit kukkulat linnoituksineen, jotka tarjoavat vierailijoille upeita maisemia ja ihmeellistä historiaa, runsaasti paikallisia maatalouserikoisuuksia ja ystävälliset isännät. Umagin meri on kristallinkirkas ja sopii uintiin toukokuusta lokakuuhun.

Umagista pääsee Venetsiaan yhdellä purjehduksella viikossa ja matka-aika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.