Venetsia
Umag
Lautat maahan Kroatia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Venetsia satamaan Umag

Italia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Venetsia Umag. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Kompas. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Venetsia Umag matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Venetsia - Umag?

Lautan ylitysaika Venetsia - Umag on noin 3h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Venetsia - Umag?

Venetsia to Umag lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Venetsia - Umag on 265 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Venetsia - Umag?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Venetsia to Umag ja tämä on
  • Kompas

Miten voin varata lauttalippuja Venetsia - Umag?

Varaa lautat reitiltä Venetsia kohteeseen Umag tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Venetsia - Umag?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Venetsia - Umag
  • Kompas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Venetsia - Umag?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Venetsia - Umag?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Venetsia ja Umag välillä?

Etäisyys Venetsia ja Umag välillä on noin 72 meripeninkulmaa.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuvat toisistaan kanavilla ja yhdistyvät lukuisilla silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä, jotka on nimetty muinaisen Veneti-heimon mukaan, joka eli alueella 900 luvulla eKr. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, arkkitehtuurista ja taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian Italian mantereelle kuuluisan Ponte Della Libertà sillalla. Uusi Venice Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. I S Basiliocan Terminaaliin saapuu laivoja Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.


Umag opas

Kroatian kaupunki Umag Istria on ensimmäinen kaupunki jonka kävijät näkevät saapuessaan Istriaan Länsi-Euroopasta. Umagissa viehättää sen monimuotoisuus ja monet nähtävyydet. Umagissa on noin 13 000 asukasta, noin 45 km rantaviivaa, ja mielenkiintoinen sisämaa, joka yhdistää koko alueen erityispiirteet ja saattaa siksi olla paras johdanto erilaiseen Välimeren kokemukseen. Umagin taustalla on kauniit kukkulat linnoituksineen, jotka tarjoavat vierailijoille upeita maisemia ja ihmeellistä historiaa, runsaasti paikallisia maatalouserikoisuuksia ja ystävälliset isännät. Umagin meri on kristallinkirkas ja sopii uintiin toukokuusta lokakuuhun.

Umagista pääsee Venetsiaan yhdellä purjehduksella viikossa ja matka-aika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.