Celtic Link Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries tarjosi lauttayhteyden niin turisteille kuin rahtiliikenteellekin Rosslaren ja Cherbourgin välillä, kunnes Stena Line osti yrityksen vuoden 2014 maaliskuussa.

Celtic Link Ferries perustettiin 2005 vastaamaan kysyntään säännöllisestä ja luotettavasta yhteydestä auto-, rahti- ja matkutajaliikenteelle Rosslaren ja Cherbourgin välillä. Palvelu hinnoitteluineen suunniteltiin tarjoamaan edullisen ja mutkattoman yhteyden Irlannin ja Ranskan välille.

Toimintansa aikana Celtic Link Ferries väitti olevansa uskaliain, innovatiivisin ja, mikä tärkeintä, kustannustehokkain lauttayhtiö Irlannin ja Ranskan välillä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Celtic Link Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Celtic Link Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Celtic Link Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.