COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries tarjosi lauttayhteyden niin turisteille kuin rahtiliikenteellekin Rosslaren ja Cherbourgin välillä, kunnes Stena Line osti yrityksen vuoden 2014 maaliskuussa.

Celtic Link Ferries perustettiin 2005 vastaamaan kysyntään säännöllisestä ja luotettavasta yhteydestä auto-, rahti- ja matkutajaliikenteelle Rosslaren ja Cherbourgin välillä. Palvelu hinnoitteluineen suunniteltiin tarjoamaan edullisen ja mutkattoman yhteyden Irlannin ja Ranskan välille.

Toimintansa aikana Celtic Link Ferries väitti olevansa uskaliain, innovatiivisin ja, mikä tärkeintä, kustannustehokkain lauttayhtiö Irlannin ja Ranskan välillä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Celtic Link Ferries -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Celtic Link Ferries -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Celtic Link Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Celtic Link Ferries reitit ja satamat

Operaattorin Celtic Link Ferries kaikki reitit