Gomo Viaggi
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Gomo Viaggi

Gomo Viaggi on italiainen laivayhtiö, joka toimii Pesarossa, ja heillä on myös sivukonttori italian itärannikolla Cesenaticossa. He tekevät ylityksiä Adrianmeren halki muutamaan kroatialaiseen rannikkokaupunkiin ja saarille.

Gomo Viaggi tarjoaa alueen nopeimpia lauttakuljetuksia ja yhdistää nämä kaksi maata noin kolmessa tunnissa käyttäen nopeita katamaraanejaan useilla kuvankauniilla reiteillään. Kun yritys perustettiin vuonna 2003, unelma oli tarjota paikallisille helppopääsyisiä lomia Adrianmeren kummallakin puolella. Gomo Viaggin kohdemäärä on sittemmin kaksinkertaistununt, ja nyt yritys kuljettaa matkustajiaan Italian Cesenaticoon ja Romanian Rovinjiin, Mali Losinjiin ja Rabiin.

Istrian-niemimaalla sijaitsevan kalasatama Rovinjin ylpeydet ovat mäen huipun kirkko ja hurmaava vanha kylä, kun taas saaristot tunnetaan täpötäysistä terrakotta-kattoisista taloistaan ja kauniista mukulakivikaduistaan. Kroatian rannikko on myös täynnä keskiaikaista historiaa ja luonnonkauniita rantoja, jotka tekevät siitä yhden Euroopan parhaista kesälomakohteista.

Osoitteesta directferries.fi löydät Gomo Viaggi aikataulut sekä hinnat ja voit varata Gomo Viaggi lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Gomo Viaggi vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Gomo Viaggi matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.