COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Split - Ancona on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Laivalla

Split - Ancona lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Weekly 9 hr 30 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 9 hr
  • Get price

Split Ancona lautta arvostelut

 • "Hyvä tapa matkustaa Kroatiasta Italiaan"

  Tämä oli ensimmäinen kerta kun varasimme Directferries.co.uk:n kautta ja kaikki meni suunnitelman mukaan ilman yllätyksiä. BlueLinen lautta (Splitistä Anconaan) oli hieman alle odotusten sillä hyttien siivous ei ollut asianmukaista. Ruoasta ja palvelusta, kaikki henkilökunnan jäsenet olivat ystävällisiä. Ylitykset olivat täsmällisiä lähtö- ja saapumisajoissa.

  'Regina della Pace' travelled on Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Bluelinella!"

  Matkustimme Splitin ja Anconan välillä (molempiin suuntiin) Blueline ferriesillä ja kokonaisuudessaan olimme tyytyväisiä kokemukseen. Splitin lauttaan oli erittäin helppo päästä ja teimme sisäänkirjautumisen ja pääsimme passintarkastuksen läpi nopeasti. Matka oli varsin nautittava, lähtien ajallaan ja saapuen ajoissa seuraavana aamuna. Pidimme ulkona olevista istuimista ja pöydistä. Emme varanneet hyttiä mutta julkisissa tiloissa oli enemmän kuin tarpeeksi tilaa hengailla ja nukkua. Meillä ei ollut kaikkein rauhallisimmat yöunet, mutta se johtui todennäköisesti siitä, että nukuimme tuoleilla... emmekä todellisella sängyllä. Olisimme myös olleet tyytyväisiä, jos tuolin käsinojia olisi voinut liikuttaa (eli voitaisiin työntää takaisin), koska silloin ainakin olisimme voineet maata. Henkilökunta oli ystävällinen ja avulias neuvoessaan suuntia (ja suositellen mukavia huoneita). Paluumatka oli myös hyvä. Ainoa valitukseni olisi, että lauttaan oli vaikea päästä Anconassa ja siihen tarvitaan huomattavasti enemmän aikaa (ja 2 bussia rautatieasemalta). Joten jos olet lähdössä Anconasta, varmista, että annat itsellesi vähintään puolitoista tuntia päästäksesi terminaaliin. Onneksi henkilökunta Splitissä varoitti meitä tästä, joten meillä ei ollut mitään ongelmia.

  'Regina della Pace' travelled on Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Anconaan"

  Matkustimme hiljattain Splitistä Anconaan Bluelinella. Se oli hieno kokemus. Nousimme ylös klo 06:00 katselemaan auringonnousua Adrianmeren yllä, mikä oli todella kaunis näky. Hytti oli hieman ahdas, mutta sitä kai tulee odottaakin tämän tyyppisellä matkalla. Emme todellakaan voi valittaa. Henkilökunta oli mahtava. Matkustaisimme ehdottomasti Bluelinella uudelleen.

  'Regina della Pace' travelled on Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Oikein mukava"

  Hieno henkilökunta, hyvää ruokaa, ihana hytti.

  'Regina della Pace' travelled on Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Splitistä Anconaan

Kroatia ja Italia yhdistyvät Split-Ancona reitillä, jolla operoi tällä hetkellä SNAV sekä Jadrolinija. SNAV kulkee reittiä 6 kertaa viikossa ja matkat kestävät 9 tuntia, kun taas Jadrolinija kulkee reittiä 4 kertaa viikossa tehden 8 tunnin ylityksiä.
Split-Ancona reitillä tehdään täten viikoittain 10 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden hintoja ja tarjouksia.

Split opas

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki Dalmatian alueella Adrianmeren itärannalla. Kaupunki levittäytyy keskeisen niemimaan yli. Split on suosittu matkailukohde ja tärkeä liikenteen solmukohta, joka tarjoaa linkit monille saarille Adrianmerellä ja Apenniinien niemimaalla. Kaupunki perustettiin 300–luvulla eaa Kreikan Aspalathoksen siirtomaaksi. Nykyään Split on vilkas kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Astu sisään Diocletianuksen palatsiin (Unescon maailmanperintökohde ja yksi maailman upeimmista Rooman monumenteista) niin näet kymmeniä baareja, ravintoloita ja kauppoja jotka kukoistavat vanhojen seinien sisällä. Splitin dramaattisen rannikon vuoret toimivat myös täydellisenä taustana Adrianmeren turkoisiin vesiin.

Lautat liikennöivät kaupungin satamasta Anconaan, Pescaraan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Ancona opas

Anconan moderni satamakaupunki sijaitsee Le Marchen alueella Keski-Italiassa. Alue on saanut suosiota viime aikoina, etenkin sen koskemattoman luonnon kauneuden sekä herkullisen ruoan ansiosta, ja vaikka Ancona itsessään ei ole ehdoton turistikaupunki, sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Ancona sijaitsee Adrianmerellä noin 200 km päässä Bolognasta ja 280 km Italian pääkaupungista, Roomasta. Syracusen ensimmäiset asukkaat pystyivät helposti suojelemaan kaupunkia sillä se sijaitsee Monte Astagnon ja Monte Coneron välisillä rinteillä. Kreikan kauppiaat perustivat Tyrian violetin tehtaan kaupunkiin ja sen vaikutus alueella on ollut merkittävä. Rooman valtakunnan aikaan alueella puhuttiin kreikkaa ja kaupungilla oli oma kolikkojärjestelmä.

Ancona on erittäin tärkeä merisatama ja sieltä on äärimmäisen hyvät yhteydet moniin muihin kohteisiin. Paras ja helpoin tapa päästä Anconaan on lautoilla, jotka kulkevat Splittiin, Rijekaan, Zadariin, Hvariin, Korculaan, Dubrovnikkiin, Patrasiin, Igoumenitsaan, ja Dugi Otokiin.