Split
Ancona
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Splitistä Anconaan

Kroatia ja Italia yhdistyvät Split-Ancona reitillä, jolla operoi tällä hetkellä SNAV sekä Jadrolinija. SNAV kulkee reittiä 6 kertaa viikossa ja matkat kestävät 9 tuntia, kun taas Jadrolinija kulkee reittiä 4 kertaa viikossa tehden 8 tunnin ylityksiä.
Split-Ancona reitillä tehdään täten viikoittain 10 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden hintoja ja tarjouksia.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Split - Ancona?

Lautan ylitysaika Split - Ancona on noin 9h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Split - Ancona?

Split to Ancona lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Split - Ancona on 228 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Split - Ancona?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Split ja Ancona välillä. Nämä ovat
  • SNAV
  • Jadrolinija

Miten voin varata lauttalippuja Split - Ancona?

Varaa lautat reitiltä Split kohteeseen Ancona tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Split - Ancona?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Split - Ancona
  • SNAV
  • Jadrolinija

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Split - Ancona?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Split ja Ancona välillä
  • SNAV
  • Jadrolinija

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Split - Ancona?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • SNAV
  • Jadrolinija

Mikä on etäisyys Split ja Ancona välillä?

Etäisyys Split ja Ancona välillä on noin 176 meripeninkulmaa.

Split opas

Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki Dalmatian alueella Adrianmeren itärannalla. Kaupunki levittäytyy keskeisen niemimaan yli. Split on suosittu matkailukohde ja tärkeä liikenteen solmukohta, joka tarjoaa linkit monille saarille Adrianmerellä ja Apenniinien niemimaalla. Kaupunki perustettiin 300–luvulla eaa Kreikan Aspalathoksen siirtomaaksi. Nykyään Split on vilkas kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa. Astu sisään Diocletianuksen palatsiin (Unescon maailmanperintökohde ja yksi maailman upeimmista Rooman monumenteista) niin näet kymmeniä baareja, ravintoloita ja kauppoja jotka kukoistavat vanhojen seinien sisällä. Splitin dramaattisen rannikon vuoret toimivat myös täydellisenä taustana Adrianmeren turkoisiin vesiin.

Lautat liikennöivät kaupungin satamasta Anconaan, Pescaraan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Ancona opas

Anconan moderni satamakaupunki sijaitsee Le Marchen alueella Keski-Italiassa. Alue on saanut suosiota viime aikoina, etenkin sen koskemattoman luonnon kauneuden sekä herkullisen ruoan ansiosta, ja vaikka Ancona itsessään ei ole ehdoton turistikaupunki, sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Ancona sijaitsee Adrianmerellä noin 200 km päässä Bolognasta ja 280 km Italian pääkaupungista, Roomasta. Syracusen ensimmäiset asukkaat pystyivät helposti suojelemaan kaupunkia sillä se sijaitsee Monte Astagnon ja Monte Coneron välisillä rinteillä. Kreikan kauppiaat perustivat Tyrian violetin tehtaan kaupunkiin ja sen vaikutus alueella on ollut merkittävä. Rooman valtakunnan aikaan alueella puhuttiin kreikkaa ja kaupungilla oli oma kolikkojärjestelmä.

Ancona on erittäin tärkeä merisatama ja sieltä on äärimmäisen hyvät yhteydet moniin muihin kohteisiin. Paras ja helpoin tapa päästä Anconaan on lautoilla, jotka kulkevat Splittiin, Rijekaan, Zadariin, Hvariin, Korculaan, Dubrovnikkiin, Patrasiin, Igoumenitsaan, ja Dugi Otokiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SNAV 19:30 07:00 11 tuntia 30 minuuttia Mon, Ke, Pe
Jadrolinija 20:00 07:00 11 tuntia Mon, Ke, Pe

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.