Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 2911 reitillä ja 612 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Capri

Capri sijaitsee Napolinlahdella, viisi kilometriä Sorrentin niemimaalta lounaisrannikolla ja on tunnettu ympäri mailmaa karun maiseman ja varakkaiden hotelleiden takia. Kymmenen neliökilometrin mittaisena, se kuuluu Campanian alueelle ja sillä on kaksi pääsiirtokuntaa nimiltääm Anacapri ja Capri kaupunki.

Kuuluisa kauneudestaan sivilisaation alusta asti, Capri on ollut lomakeskus siitä asti kun rooman tasavalti hallitsi. Tunnetuinta on, että Keisari Tiberius perusti lomahuvilan saarella joka isännöi irstailu juhlia ja näki vihollisia jotka heitettiin kuolemaan kuvankaunniista kallioista. Saaresta on tullut matkailu piste 1950-luvulla, ja vieläkin tänä päivänä se näkee valtavan määrän kävijöitä vuosittain, varsinkin heinäkuun ja elokuun aikana.

Sininen luola on Caprin kruununjalokivi sen upealla, luolastoisella rannikolla: lumoava luola pieniellä aukolla mertaa päin joka avautuu ja sulkeutuu vuoroveden kanssa. Kuten nimeltä kuulee, luola kimmeltää turkoosissa sävyissä merivedessä kulkevasta auringonvalosta, valolla sädehtien kiviä vastaan luoden todella maagisen kokemuksen. Epäilemättä saaren tärkein nähtävyys, sitä voi vierailla vain opastetulla venekierroksella.

Capri kaupungissa, idässä, ja Anacapri, mäkisessä lännessä, löytyy muotiliikkeitä ja huippulaatuisia kahviloita jossa voi maisteilla kansakunnan hienoimpaa limoncelloa. Tulvien turisteista sesonkiaikana, hinnat nousevat; eli on parasta vierailla muina kuukausina kun kauniit rannat ovat hiljempiä ja veneen varaus on halvempaa. Se on myös suotuisaa virkistyä Caprin.

Suosittuna vaellus määränpäänä, täytyy vieralla mutamassa kahdestatoista kirkosta, seitsemästä museosta ja monesta muistomerkeistä matkan varrella. Näihin kuuluu hylättyjä linnoja ja tuhoisia keisarillisiä roomalaisia huviloita jotka tarjoavat upeita panoraamanäkymiä. On myös suotuisaa virkistyä Caprin luonolliseissa altaissa tai luolien sisällä, jotka sopivat ainoastaan varmoille uimareille koska luolan sisäänkäynti voi sulkeutua milloin tahansa vuoroveden aikana.

Capri on todella suosittu päivämatka kohde italian mantereelta, ja siksi löytyy monta reittiä monelta laivayhtiöltä amalfin rannikolta, Napolin kaupungilta ja muutamasta kaupungista Sorrentin niemimaalta. Yhtä lyhyet ja säännölliset risteykset on saatavilla saarelta Ischia, luoteeseen, joka saapuu Marina Grandeen Caprin pohjoisella rannikolla.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • SNAV Aliscafi
  • Etsi hinta
 • Alilauro
  • Etsi hinta
 • Positano Jet
  • Etsi hinta
 • Caremar
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Reitit ja satamat maassa Capri