Kreikka

Kuinka varaat lautan maasta Kreikka maahan Jooniansaaret

Maan Kreikka ja maan Jooniansaaret välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 2 satamat maassa Kreikka ja sataman 1 satama maassa Jooniansaaret.

Lauttamatkoja on yhteensä 23 ylitystä joka päivä reiteillä 8 lauttareittiä, joita operoidaan 2 lauttayhtiötä, mukaanlukien Kefalonian Lines & Ionian Group. Nopein ylitys kestää noin 25 minuuttia (Sami - Ithaka (Pisaetos)).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Kreikka ja maan Jooniansaaret välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Kreikka Jooniansaaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.

Tietoa maasta Jooniansaaret:

Jooniansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Joonianmeressä manner-Kreikan länsipuolella. Ryhmän muodostavat Korfun, Kefalonian, Zákynthoksen, Lefkaksen, Ithakan, Paxoksen ja Kytheran saaret.
Jooninasaaret tunnetaan hiekkarannoistaan, kristallinkirkkaista vesistään, hurmaavista kylistään ja mykistyttävän kauniista maaseudustaan. Monien Kreikan saarien tapaan Jooniansaaret ovat muodostuneet matkaajien kesäparatiisiksi.