COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vaasanlaivat

Vaasanlaivat, nykyinen Wasaline, operoi suositulla Vaasa-Umeå reitillä matkaten Suomen länsiosasta koillis-Ruotsiin.

Suomessa yhtiötä kutsutaan nimellä ‘Vaasanlaivat’, mutta yhtiö tunnetaan paremmin Wasalinenä. Operoiden ainoana suurena laivana Pohjanlahdella, tämä päivittäinen lyhyt reitti tarjoaa oivallisen tavan matkata Vaasan ja Umeån välillä ilman, että tarvitsee matkustaa satoja kilometrejä autolla.

Umeå nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2014. Sieltä löytyy Ruotsin toiseksi suurin taidegalleria ja sen oivallinen sijainti suoraan pohjoisen napapiirin alapuolella on täydellinen revontulien katsomiselle. Vaasa on teollistuneempi kaupunki joka tunnetaan sen 1300-luvun linnanraunioista ja kauniista yliopisto kampuksista sekä kauppatorilla sijaitsevasta Suomen Vapaudenpatsaasta.

Tarkastele Vaasanlaivat -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Vaasanlaivat -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Vaasanlaivatiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.