Vaasanlaivat
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Vaasanlaivat

Vaasanlaivat, nykyinen Wasaline, operoi suositulla Vaasa-Umeå reitillä matkaten Suomen länsiosasta koillis-Ruotsiin.

Suomessa yhtiötä kutsutaan nimellä ‘Vaasanlaivat’, mutta yhtiö tunnetaan paremmin Wasalinenä. Operoiden ainoana suurena laivana Pohjanlahdella, tämä päivittäinen lyhyt reitti tarjoaa oivallisen tavan matkata Vaasan ja Umeån välillä ilman, että tarvitsee matkustaa satoja kilometrejä autolla.

Umeå nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2014. Sieltä löytyy Ruotsin toiseksi suurin taidegalleria ja sen oivallinen sijainti suoraan pohjoisen napapiirin alapuolella on täydellinen revontulien katsomiselle. Vaasa on teollistuneempi kaupunki joka tunnetaan sen 1300-luvun linnanraunioista ja kauniista yliopisto kampuksista sekä kauppatorilla sijaitsevasta Suomen Vapaudenpatsaasta.

Tarkastele Vaasanlaivat -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Vaasanlaivat -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Vaasanlaivatiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.