Aeolian Islands

Vertaile lauttoja maasta Eoliset saaret maahan Italia

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Eoliset saaret maahan Italia. Lipari - Napoli, Salina, Stromboli, Panarea, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vulcano, Alicudi, Reggio Calabria, Filicudi, Vibo Valentia & Sapri, Panarea - Napoli, Salina, Stromboli, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vibo Valentia, Filicudi & Sapri, Salina - Napoli, Vulcano, Panarea, Stromboli, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi, Filicudi, Vibo Valentia & Sapri, Stromboli - Napoli, Panarea, Salina, Vulcano, Lipari, Ginostra (Stromboli), Rinella, Vibo Valentia & Filicudi, Vulcano - Napoli, Lipari, Stromboli, Panarea, Salina, Ginostra (Stromboli), Rinella, Alicudi, Filicudi, Vibo Valentia & Reggio Calabria, Ginostra (Stromboli) - Lipari, Panarea, Salina, Stromboli, Vulcano, Napoli, Rinella & Filicudi, Rinella - Lipari, Salina, Vulcano, Alicudi, Panarea, Stromboli, Filicudi, Napoli & Ginostra (Stromboli), Alicudi - Filicudi, Lipari, Rinella, Salina & Vulcano & Filicudi - Alicudi, Lipari, Rinella, Salina & Vulcano välillä toimii 5 lauttayhtiötä tarjoten 80 ferry routes.
Nopein reitti maan Eoliset saaret ja maan Italia välillä on Rinella, mikä kestää noin 0 tunti 9 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Eoliset saaret Italia lauttakartta

Klikkaa karttaa

Eoliset saaret - Italia lautat

Tietoa maasta Eoliset saaret:

Liparisaaret on tuliperäinen Vulcanon, Salinan, Liparin, Strombolin, Filicudin, Alicudin ja Panarean muodostama saariryhmä italialaisesta Sisilian saaresta pohjoiseen.
Liparisaaret on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi, minkä seurauksena uusia rakennuksia säännellään ankarasti. Olemassa olevia asuntoja voi ostaa ja kunnostaa, mutta ne täytyy rakentaa perinteisten kalkittujen talojen tyyliin.
Vaikka saarelle saapuvien turistien määrä on onnistuttu pitämään kurissa, saapuu sinne kesäkuukausina joukoittain mantereen asukkaita.

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.