Kreikka

Kuinka varaat lautan maasta Kreikka maahan Egean saaret

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Kreikka maahan Egean saaret. Agios Kirikos - Fournoi, Fournoi - Agios Kirikos, Pythagorio, Evdilos, Vathi, Khios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Pythagorio - Fournoi & Agios Kirikos, Fournoi - Agios Kirikos, Pythagorio, Evdilos, Vathi, Khios, Limnos (Myrina) & Mytilene, Agathonisi - Pythagorio, Arki - Pythagorio, Patmos - Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi, Khios, Limnos (Myrina), Mytilene & Vathi, Lipsi - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi, Kalymnos - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi, Kos - Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi & Vathi & Symi (Simi) - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 124 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Kreikka ja maan Egean saaret välillä on Fournoi - Agios Kirikos, mikä kestää noin 15 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Kreikka Egean saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Kreikka - Egean saaret lautat

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.