Saronic Islands

Vertaile lauttoja maasta Saroniset saaret maahan Kreikka

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Saroniset saaret maahan Ateena. Poros (Saronic Island) - Pireus, Ermioni, Hydra, Porto Heli, Spetses, Aigina & Methana, Aigina - Pireus, Methana, Agistri Myli & Agistri, Hydra - Pireus, Ermioni, Poros (Saronic Island), Porto Heli & Spetses, Spetses - Pireus, Ermioni, Hydra, Porto Heli & Poros (Saronic Island) & Agistri - Pireus & Aigina välillä toimii 5 lauttayhtiötä tarjoten 23 ferry routes.
Nopein reitti maan Saroniset saaret ja maan Ateena välillä on Porto Heli, mikä kestää noin 0 tunti 10 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Saroniset saaret Kreikka lauttakartta

Klikkaa karttaa

Saroniset saaret - Kreikka lautat

Tietoa maasta Saroniset saaret:

Saroniset saaret saavat nimensä Saronian lahdelta, missä ne sijaitsevat avian manner-Kreikan edustalla.
Saronisten saarten pääsaaret ovat Salamis, Aígina, Angistri ja Poros. Saroniset saaret ovat suosittuja lomakohteita eityisesti mannerkreikkalaisten keskuudessa.

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.