Krilo Kapetan Luka
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Krilo Kapetan Luka

Alun perin vuonna 1889 perustettu KRILO eli Fleet Captain Luka on lauttayhtiö, joka tarjoaa säännöllisiä lauttoja eri puolilla Kroatiaa. Ne tarjoavat kuljetuksia useisiin suosittuihin lomakohteisiin, kuten Splitistä Hvariin, Korculaan, Pulaan, Susakiin, Silbaan, Zadariin ja Dubrovnikiin. Nämä ovat varattavissa ympäri vuoden.

KRILOlla on vaikuttava laivasto, joka koostuu kuudesta suurnopeuslautasta nimeltä HSC Wing Lux, HSC Wing Eclipse, HSC Wing Carbo, HSC Wing, DSC Wing Star ja HSC Wing Nomadic. Ne voivat kuljettaa 250-445 matkustajaa yhdellä matkalla ja saavuttaa jopa 43 solmun (49mph) nopeuden.

Lautta Splitistä Dubrovnikiin kestää noin 4 tuntia ja 25 minuuttia, ja se pysähtyy matkan varrella Bračissa (Milna) - Hvarissa - Korčulassa - Mljetissä (Pomena). Lautta-aikataulut ja aikataulut saattavat vaihdella riippuen siitä, mihin vuodenaikaan purjehdit. Direct Ferriesin avulla voit vertailla hintoja ja varata KRILO-lauttalippuja.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Krilo Kapetan Lukain aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Krilo Kapetan Luka kaikki reitit

Krilo Kapetan Luka routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.