Finland

Vertaile lauttoja maasta Suomi maahan Ruotsi

Maan Suomi ja maan Ruotsi välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 5 satamat maassa Suomi ja sataman 4 satamat maassa Ruotsi.

Lauttamatkoja on yhteensä 70 ylitystä joka päivä reiteillä 6 ferry routes, joita operoidaan 5 lauttayhtiötä, mukaanlukien Stena Line, Tallink Silja, Viking Line, Finnlines & Wasaline. Nopein ylitys kestää noin 3 tunti 30 minuutti (Uumaja).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Suomi ja maan Ruotsi välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Suomi Ruotsi lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Ruotsi:

Ruotsi on saavuttanut kadehdittavan elintason sekoittamalla korkean teknologian kapitalismin kattavilla sosiaalietuuksilla. Maalla on moderni jakeluverkko, erinomainen sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä koulutettua työvoimaa.

Vaikka Ruotsi oli 1600-luvulla sotilasmahti, se ei ole ollut sodassa kahteen vuosisataan. Maan onnistui säilyttää puolueettomuutensa molemmissa maailmansodissa.
Ruotsi on suuri maantieteellisesti vaihteleva maa, jonka yksi parhaista puolista on sen tilantuntu. Tiuhaan asutetun eteläosan ulkopuolella ei ole harvinaista matkata näkemättä ristin sielua. Länsirannikolla sijaitsee joukko historiallisia satamia – Göteborg, Helsingborg ja Malmö, mistä on nykyään siltayhteys Kööpenhaminaan.
Maan suurin vetonaula on Tukholma. Pääkaupungista löytyy maan aktiivisin kulttuuri- ja yöelämä, mahtavalla arkkitehtuurilla varustettuja saaria sekä hienoja museoita.
Keski- ja Pohjois-Ruotsi ovat matkaesitteiden maita: suuria metsiä, ehtymätön määrä – noin 96,000 – järviä ja Euroopan parhaita erämaavaellukspaikkoja. Etelään pääsee kahta junareittiä. Itäinen Pohjanlahden rannikkoa viistävällä reittillä on vanhoja puutalokaupunkea, uusia suunniteltuja kaupunkea sekä laivasatamia, joista on yhteys Suomeen. Sisämaassa Inlandsbanan järviseutuja ja vuoria lävistävät junat hätistävät mennessään porot raiteilta.