Greece

Vertaile lauttoja maasta Kreikka maahan Sporadit

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Kreikka maahan Sporadit. Volos - Skiathos, Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Thessaloniki - Alonissos, Skiathos & Chora (Skopelos), Mantoudi - Skiathos, Alonissos, Chora (Skopelos) & Glossa (Skopelos), Agios Konstantinos - Skiathos & Glossa (Skopelos), Glyfa - Skiathos & Glossa (Skopelos) & Agnontas (Skopelos) - Alonissos välillä toimii 4 lauttayhtiötä tarjoten 16 ferry routes.
Nopein reitti maan Kreikka ja maan Sporadit välillä on Alonissos, mikä kestää noin 0 tunti 40 minuutti. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Kreikka Sporadit lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Kreikka:

Kreikka sijaitsee Etelä-Euroopassa Balkanin niemimaan eteläisessä kärjessä. Sen rajanaapureita ovat pohjoisessa Bulgaria, Makedonia ja Albania ja idässä Turkki. Manner-Kreikan itäpuolella lainehtii Egeanmeri ja länsipuolella Joonianmeri. Molemmat meret ovat osa Välimerta ja niissä on suunnaton määrä saaria. Länsimaisen sivistyksen kehtona ja demokratian, urheilun (erityisesti olympialaisten) sekä taiteiden syntypaikkana Kreikalla on erittäin pitkä ja merkittävän rikas historia, jonka aikana sen kulttuurilla on ollut erityisen suuri vaikutus Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä.

Nykyään Kreikka on kehittyny valtio, Euroopan unionin jäsen vuodesta 1981 ja Euroalueen jäsen vuodesta 2001.

Kreikka on perinteisesti ollut yksi maailman suosituimmista matkakohteista ja joka vuosi, erityisesti kesäaikaan, maan lukuisat saaret ahtautuvatkin täyteen kansainvälisiä vierailijoita.

Tietoa maasta Sporadit:

Kreikan Sporadit ovat noin 24 saaren saariryhmä Kreikan itärannikolla. Saarista vain muutamalla on asutusta.
Sporadit ovat yksi Välimeren vehreimmistä alueista. Mäntymetsien peittämien vuorten rinteet muuttuvat yksiksi Egeanmeren parhaista rannoista. Monille Sporadien rannoista on myönnetty eurooppalainen sinilippu, joka vahvistaa saarten vesien ja rantojen kuuluvan Euroopan puhtaimpiin.