Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3301 reitillä ja 671 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Baleaarit

Baleaarien saariin kuuluu Mallorca, Menorca, Ibiza ja Formentera sekä lisäksi lukuisia muita saaria kuten Marine-Land kansallispuistoksi julistettu Cabreran saaristo.
Baleaarit on itsenäinen yhteisö, jolla on oma hallitus sekä yhdistelmä tyylikkäitä lomakohteita, rauhallisia luolia ja rantoja. Baleaarien kirkas vesistö, monipuolisuus ja leppeä ilmasto erottavat saaret muusta Espanjasta ja toisistaan. Ibiza on täysin ainutlaatuinen; vaihtuvan kesäkansan saari on eloisa ja suvaitsevainen ja sen katuelämä intensiivistä ja hervotonta. Pieni ja hieman villi Formentera on hyvin lähellä Ibizaa, mutta se yrittää pitää yllä omaa vaihtehtoista imagoaan syrjäänvetäytyvine taiteilijoineen ja kansallisine turisteineen. Mallorca, Baleaarien suurin ja tunnetuin saari, erottuu sen rantoineen, puroineen, ja vaihtelevine maisemineen. Saarelta löytyy Tramuntanan vuoristo, luonnonpuistoja, kalastajakaupunkeja sekä kauniita oliivi- ja mantelipuulehtoja. Viimeisenä idässä on rauhallinen ja rentouttava Menorca, jonka tärkeimmät kaupungit ovat pääkaupunki Maó ja erittäin viehättävä taskukokoinen Ciutadellan satamakaupunki.

Suositut lauttaoperaattorit

 • Trasmediterranea
  • Etsi hinta
 • Grandi Navi Veloci
  • Etsi hinta
 • Balearia
  • Etsi hinta
 • Corsica Ferries
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Baleaarit arvostelut

 • "Barcelonasta Alcudiaan ja takaisin"

  Varasin matkan Direct Ferriesin kautta - ei ongelmia vaan kaikki toimi yksiselitteisesti. Matkan aikataulu muuttui - mutta Direct Ferries tiedotti minua soittamalla ja lähettämällä sähköpostin hyvissä ajoin - viiden tähden palvelua heiltä. Lautta oli erinomainen kummallakin suunnalla - yömatka sujui jouhevasti ja me kaikki 5 nukuimme erinomaisesti. Paluumatkan päivälautalla vietimme aikaa yläkannen uima-allasalueella - se oli loistavaa!!! Lautan palvelut olivat upeat, suosittelisin sitä ehdottomasti. Ainoa huono puoli oli, ettei ensimmäisen luokan istuimet ole varattuja vaan nopeat syövät hitaat, joten jos teitä on isompi joukko ette välttämättä pääse istumaan vierekkäin!!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka Alcudiaan heinäkuussa 2013"

  Mielestäni lauttamatka Barcelonasta Menorcalle tai Mallorcalle on must-do, ainakin kerran, jos sinulla vain on aikaa tehdä se. Teimme oman matkamme osana pidempää matkaa Lontoosta Lissaboniin Espanjan läpi. Lautalla oli mukavat kallistuvat istuimet, buffet bar jossa myytiin kohtuuhintaisia asioita. Nopean lautan takaosassa on ulkokansi jossa matkustajat voivat nauttia säästä, vaikkakin tilaaon rajoitetusta ja siellä on usein tupakoitsijoita. Ainoa huono puoli oli paluumatkamme lautalla, jossa TV oli päällä äänet täysillä ja aamu tv:stä tuli lasten lauluja ja piirrettyjä. Menomatkalla ääni oli hiljennetty jonka ansiosta ilmapiiri oli paljon sopivampi.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava loma"

  Meillä oli hyvä matka Palmasta Deniaan, kaikki meni suunnitelman mukaan, yksi kysymys saammeko mitenkään printattua maihinnousukorttia etukäteen sillä meidän piti jonottaa saadaksemme liput, mutta muutoin palvelu oli hyvä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Algeciras - Tangiers Med "

  Henkilökunta oli todella avulias matkani kummallakin suunnalla. Mutta laiva oli todella paljon myöhässä aamulla, saapuen määränpäähänsä tunnin myöhässä. Matka oli miellyttävä lumoavissa näköaloissa. Odotin innolla seuraavaa matkaani Balearialla.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Baleaarit