COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

SNCM

SNCM on yksi suurimmista lauttayhtiöistä matkustaja-, auto-, ja rahtiliikenteessä läntisellä Välimerellä. Yhtiö liikennöi vuoden ympäri Ranskan, Italian, Korsikan ja Sardinian välillä.

SNCM on ehdottomasti paras vaihtoehto kun on kyse laivavuoroista Korsikalle. Lauttayhtiö liikennöi yli 3500 laivavuoroa vuodessa tarjoten eheän valikoiman palveluita Marseillesta ja Nizzasta Korsikan saarelle Bastiaan, Calviin, Ile Rousseen, Ajaccioon, Porto Vecchioon ja Proprianoon.

Yhtiö liikennöi säännöllisesti reittejä Marseillesta ja Korsikalta (Ajacciosta ja Proprianosta) Sardinian saaren Porto Torresiin.

SNCM liikennöi Ranskan lipun alla 11 lautalla, joista risteilyaluksia on viisi, monikäyttöisiä aluksia neljä ja nopeita lauttoja kaksi.

Risteilyalukset ovat suuren matkustaja- ja ajoneuvokapasiteetin omaavia lauttoja, jotka liikennöivät joko päivällä- tai yöllä.

Osa niistä on oikeita risteilylauttoja (Napoléon Bonaparte och Danielle Casanova) tarjoten laajan valikoiman palveluita ja mukavuuksia, jotka muuttavat yksinkertaisen lauttamatkan oikeaksi miniristeilyksi sisältäen ravintoloita, yökerhoja, pianobaareja, myymälöitä, pelihalleja, solariumeja, uima-altaita ja poreammeen.

Monikäyttöisiä lauttoja käytetään matkustaja- ja rahtiliikenteessä Marseillen ja Korsikan välillä yövuoroilla. Nämä monikäyttöiset lautat ovat yhtiön laivaliikenteen ydintoiminnassa Korsikalle.

SNCM-yhtiön nopeat lautat yhdistävät Nizzan ja Korsikan päivävuoroilla ja ylitys kestää alle kolme tuntia. Lautalla voit ottaa rennosti lentokonetyyppisissä istuimissa, lisäksi laivalta löytyy baareja, pikaruokaravintola ja myymälä.

Osoitteessa directferries.fi voit tutustua SNCM-yhtiön aikatauluihin, tehdä varauksen tai vain etsiä lippuhintoja.